Christian Twilight Serratos is beállt a sorba, levetkőzött!

A természetvédelem, az állatvédelem mindig is népszerű volt a sztárok világában. Ha pedig valaki mindezt összeköti a meztelenkedéssel, az egész biztosan számíthat rá, hogy a sajtó foglalkozni fog vele. Pontosan ezt a taktikát választotta a PETA, valamint a szőrmeviselés elleni kampányuk legújabb szereplője, az Twilight-filmekből ismert Christian Serratos.

A mindössze 19 éves Christian Serratos a legtöbbek számára a Twilight-filmekből lehet ismert. A fiatal bombázó - aki a filmben a főszereplő Bella legjobb barátnőjét, Angelát alakítja - nemrég úgy döntött, olyan hírességek után, mint például Eva Mendes, ő is beszáll a PETA szőrmeviselés, valamint az bundás állatok gyilkolása ellen felszólaló reklámhadjáratába.

Ennek eredményeként a fiatal lány minden ruhadarabjától megvált és anyaszült meztelenül hirdeti a szervezet már jól ismert szlogenjét: inkább leszek meztelen, mint hogy szőrmét viseljek.


Arról, hogy a legújabb kampány mekkora sikerre számíthat, még egyelőre nincsenek információk, az azonban bizonyos, hogy a jó ideje egyre fokozódó Twilight-mániának köszönhetően Serratos bevetésével a PETA az eddig kevésbé megcélzott tinédzser korosztályt is nagy eséllyel tudja majd megszólítani.

Kapcsolódó cikkek:

Twilight SPOILER! Bella már az esküvőre készül »
Twilight Fashion Week »
Eljött az Alkonyat ideje! »
LEGEK: a legjobban öltözött hollywoodi sztárok »

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés