Christina Aguilera, a címlapbitorló!

Christina Aguilera lesöpörte a címlapokról vetélytársait!

Christina Aguilera júniusban három magazin címlapjára is felkerül! A képek között van bizarr, szexi, stílusos és megdöbbentő! Mi mindegyiket megmutatjuk!A német GQ magazinban vad dominaként láthatjuk viszont a szöszi szépséget, ráadásul a címlap is igencsak pikánsra és erotikusra sikerült. A meztelen testen végigfutó tekintetet csak egy pár fekete kesztyű és csizma akadályozza, viszont ha még az sem lenne rajta…A lap hasábjain belül is megjelenik a kissé vadóc öltözet és hozzá az elengedhetetlen, madonnás cicifix! Úgy néz ki, ez most megint divatba jön…


A Latina magazin már egy enyhébb stílusát szemlélteti Christina bájainak, de természetesen attól, hogy nincsenek kivillanó mellbimbók, széttárt lábak, nem jelenti azt, hogy kevésbé szexisek a képek! Sőt! A kevesebb, sokszor több!Igaz, ami igaz, a Latina borítója kicsit szolidabb kivitelben készült, mint a belső oldalakon található fotók, de ezen kívül nem tudunk semmilyen negatívumot felhozni ellene! A nő szép, a képek jók, elismerésünk!


Az OUT magazin címlapjára készült fotó talán a legbizarrabb! A fekete sminket egy bordó kígyó dobja fel, a fejen lévő kalap meg igencsak Lady Gagára hajaz! A kép persze nem sikerült rosszul, legalább ezt az arcát is megismerhettük!

 

Címkék: , ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés