Christina Aguilera visszatér

2010 a nagy visszatérés éve lehet az énekesnőnek, hiszen nem csak Light and Darkness című új albuma fog megjelenni, hanem a mozikban is találkozhatunk majd vele. A sztár ugyanis főszerepet kapott a Burlesque című musicalben, méghozzá a legendás Cher mellett…

Christinától egyáltalán nem áll távol a musicalek világa, hiszen énekelt a Moulin Rouge nagy sikerű betétdalában is, sőt már legutóbbi albumán is kacsintgatott a stílus felé. Nem véletlen hát, hogy a Burlesque egyik ötletgazdája éppen ő maga volt. A musical forgatókönyvét egyébként az a Susannah Grant írja, aki a Golden Globe-díjas Erin Brockovich című filmért is felelős, így a sztorira biztos nem lehet majd panasz.Az énekesnő a történet főhősét Alit alakítja, aki szülei halála után Los Angeles egyik neo-burleszk bárjában kap állást. Itt találkozik Tess-szel a lecsúszott táncosnővel, akit nem más, mint Cher fog megszemélyesíteni. Ahogy a legtöbb musicalből, úgy a Burlesque-ből sem hiányozhat a szerelem; Ali a bárban találkozik Jack-kel, akibe azonnal beleszeret. Cam Gigandet minden bizonnyal ismerős lesz az Alkonyat filmek rajongóinak, hiszen már megismerhettük James szerepében. Persze azért ne várjunk habkönnyű romantikus történetet, ahhoz, hogy Ali álma - vagyis az, hogy énekesnő legyen - teljesüljön, először saját múltjával kell szembenéznie.

Jó hír Christina rajongóinak, hogy kedvencük egyáltalán nem fogja pihentetni a hangját a filmben. Összesen 18, eredeti burleszk-stílusú dalt vettek fel, ráadásul mindegyiket „modernizálták”, így nagyon újszerű és izgalmas zenékre számíthatunk. Érdekesség, hogy a zenei betéteken Danja dolgozott, aki számos híresség mellett Britney Spears-nek szerzett dalokat a közelmúltban.

A Burlesque, az ígéretek szerint nem fogja nélkülözni a humor, és a látványos táncok mellett az erotikát sem. Mindez nagyon jól hangzik, de vajon Christina Aguilera színésznőként is megállja majd a helyét? 2010-ben kiderül!

Kapcsolódó cikkek:

Hollywoodban a Halloween az Év Partyja »
Beszédes pózok 1. rész »
Vörös talpak bűvöletében »
Többet sejtet, mint amennyit mutat »

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés