Cipők tavaszra, de lesz, aki felveszi majd őket?

Arról már beszámoltunk, hogy visszatérnek a platform cipők. Természetesen egy-két tervező ebben is lát kreativitást és a tökélyre „fejleszti” a magas talpú cipő jelentését. Íme a tavasz minden bizonnyal legbizarrabb darabjai.

A tavaszról mindenkinek a virágzás jut az eszébe. Scherer Gonzalez is így érzett, ezért „zümmögéssel teli” kollekciót alkotott. A fényes lime és korall színű cipők extra kiegészítőként virágokat, szirmokat, leveleket és szárakat kaptak. Némelyik kiegészítő az extra magas üreges talpban foglal helyet, de akad, amelyik felfut a bokára. Kíváncsian várjuk mennyi fog belőlük szaladgálni Budapest utcáin tavasszal.


Aki rendszeresen olvassa a Divat.hu-t, annak nem kell bemutatni Alexander Mcqueent. A bizarr „alkotásairól” híres tervező most is egy polgárpukkasztó kreációval állt elő. Szokatlan kapcsolat ez az eszement tervező és a már-már ski-fibe illő design között. Az embernek olyan érzése van, mintha egy toronymagas emelvényen állna. A tervezőt valószínűleg a Poszeidon-szivattyúk ihlették meg.
 

Ezeket a cipőket elnézve a tavasz tartogathat még egy-két meglepetést. Hogy hova vehetjük fel ezeket a romantikus és néhol természetfölötti darabokat? Merészebbeknek a virágosat esküvőre ajánljuk, a többit partiba. A bokákra tessék vigyázni!

 

Kapcsolódó cikkek:

Alexander Mcqueen »
Peep show helyett peep-toe »
Mit hoz a jövő tavasz és nyár? »
A Manolo Bhlanikomat nem adom! »
A végletek csizmadivatja »

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés