Coca-Cola à la Moda

Még véget sem ért az év, a Coca-Cola máris újabb dizájnos üvegekkel jelentkezett. A márkától évek óta számos, neves divattervező által kreált palackot láthattunk, ennek már szinte történelme van. Márciusban MIKA, áprilisban pedig maga Karl Lagerfeld bővítette tovább ezt a kört. És íme a legújabb alkotás és dizájnere: Gianfranco Ferré!

Alberta Ferretti, Donatella Versace, Nathali Rykiel és Moschino. Csak néhány név azon nagynevű divatikonok közül, akik igent mondtak a Coca-Cola megtisztelő felkérésére, és bevetve minden kreativitásukat és dizájneri képességüket, új köntösbe öltöztették a világ leghíresebb üdítőjét.

   

Az eredmény pedig önmagáért beszélt. Bár a ,,limitált kiadásnál” nem is kell jobb csali a  gyűjtők tengerében, az eladási mutatók kétségtelenül jelentősen megugrottak. És valljuk be, ha nem lenne csillagászati összegük ezen stílusos cola couture daraboknak, mi is szívesen lóbálnánk őket kezünkben az utcán sétálva vagy a metrón ülve.

Gianfranco Ferré beleegyezéséről mindenkinek meglehet a saját véleménye, de a kreativitása nyilvánvaló. Ezt pedig, Roberto Cavallihoz hasonlóan, nem is csupán egy, de rögtön négy, igencsak extravagáns üveggel bizonyította be. Ráadásul a kiszivárgott hírek szerint "kólakészlete" még mindig nem fogyott ki, és hamarosan újabb tervezésű palackokkal jelentkezik.

Kollekciójának tagjai a következők: egy fekete-fehér-pink, masnival átkötött, igazán csajos képviselő, egy aranyozott krokodilbőrre hasonlító mintázatú, rendkívül elegáns darab, egy számomra kicsit dominaszerkóra hajazó, csatos, bőröves, vad kreáció, illetve egy gogo-klubból szabadult, félrecsúszott nyakkendős, agglegény-üveg.

A Coca-Cola Couture projekt termékei lehetnek a sznobság vagy a luxus netovábbjai és szólhatnak azoknak, akik már nem tudnak unalmukban mit kezdeni a rengeteg pénzükkel, vagy lehet a Cola Light egy újabb cukormentes pénzszerzési akciója, de egy biztos: az új külsőbe csomagolt üvegeket egy divattal foglalkozó fórum sem hagyhatja figyelmen kívül, és ezzel a reklám sikeresen célba ért.

 

Forrás www.highsnobiety.com

Címkék: , , ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés