Csúnyácska kislány volt, ma dögös csaj

Az olasz Vogue márciusi számában egy rég nem látott ismerős kacsint ránk pajkosan. A fiatal lány nem más, mint a gyermekszínészként ismertté vált Dakota Fanning, aki bizony, a képek tanúsága szerint is, ifjú hölggyé érett.


A most is csak tizenhat éves Dakotát olyan remek filmekből ismerhetitek, mint a Nevem, Sam, amelyben Sean Pennel játszott együtt vagy a Tűzben edzett férfi Denzel Washingtonnal. Vígjátékokban is megmutatta tehetségét, még csak nyolc éves volt, amikor főszerepet kapott a Nagydumás kiscsajokban Brittany Murphy mellett.


Az elmúlt jó néhány évben, Dakota sokat változott külsőleg, szerintem előnyére. Az egykori inkább karakteres arcú, mint szép kislányból bájos fiatal lány lett, akit már a divat magazinok is felfedeztek maguknak. Valljuk be, nem lehet rossz dolog tiniként a Vogue hasábjain szerepelni, ráadásul egy teljes fotósorozaton.


Az olasz Vogue-ban megjelent képek mind fekete-fehérek, stílusukban pedig a rockos-vadócos, de mégis nőies vonalat képviselik. Illik Dakotához ez a kissé lázadó, még önmagát kereső lány szerepe. Szép a modell és a fotók is klasszak lettek, bár én egy kicsit több arcjátékot szívesen vettem volna tőle. A mosolygás pedig kifejezetten jól áll neki! A megvastagított szemöldököt nem tudom mire vélni, de ebben a sorozatban a bőrdzseki és a sapka mellet mégsem bántó. Nektek hogy tetszenek a fotók és persze Dakota?


Címkék: , ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés