Díjátadó Lady Gaga nélkül? Ő ezt is megoldotta!

Vasárnap este bizonyára sokakban felmerült a nagy kérdés: ha Lady Gaga Magyarországon koncertezik, ki fogja majd átvenni a díjakat Madridban? Nos, úgy látszik, az énekesnő ezt is megoldotta minden gond nélkül.

Nemcsak attól hangos most a média, hogy lezajlott az MTV EMA s hogy ki hány díjat vitt haza, hanem attól is, hogy Lady Gaga szinte egyszerre volt két helyen. Itthon adott koncertet, miközben talán sejtette, hogy Madridban várja pár díj.

A találgatásokkal ellentétben még aznap este a Facebookon és más közösségi oldalakon ment a találgatás, hogy akkor most hol is van Gaga - de aki figyelmesebb volt, olvashatott pár bejegyzést, hogy az énekesnő nem akarta cserbenhagyni a magyar rajongótábort, így biztosan itt lesz.

Nos, ez csak akkor derült ki, mikor megkapta ez első díjat s nem jelent meg a színpadon, hanem élőben kapcsolták a Papp László Sportarénából - félbehagyva koncertjét könnyek között köszönte meg a díjat, majd folytatta a fergeteges show-t.

S természetesen a ruhája mellett most sem lehet elmenni szó nélkül: polgárpukkasztó és extravagáns, ahogy azt már megszokhattuk tőle, de olyan figyelmet, mint a nyers húsból készült ruhája, nem kapott.

Vele ellentétben most Eva Longoria ruhái keltettek igazán nagy feltűnést. Bár voltak szép darabok is, de a sonkajelmez inkább nevetséges volt.

Idén is próbálta mindenki magára vonni a figyelmet egy különleges ruhával, beszólással vagy viselkedéssel - de igazán újat senki sem mutatott, ez is csak egy volt a sok neves díjátadó közül.

Ahogy vártuk, Lady Gaga három díjat zsebelt be (Legjobb dal, Legjobb női előadó, Legjobb pop produkció), Katy Perry viszont csak egyet, California gurls című klipjéért ahogyan Eminem is csak így díjat kapott (Legjobb hiphop produkció).

Justin Bieber lett a Legjobb férfi előadó és a Legjobb Push előadó, Kesha pedig a Legjobb új előadó.

A Linkin Park a Legjobb élő előadásért kapott díjat, a Thirty Seconds to Mars a Legjobb rock produkcióért kapott díjat, a Paramore a Legjobb alternatív előadó lett a 2010-es évben, a Tokio Hotel pedig a Legjobb Word Stage előadó.

A Free Your Mind díjat Shakira, az MTV EMA Global Icon díjat pedig Bon Jovi kapta.

Ha lemaradtatok a díjátadóról, az MTV oldalán megtekinthetitek az este legfontosabb eseményeit!

Képek forrása: www.mtv.com

Címkék: , ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés