Dior Csodaországban

„Ha elmúlik karácsony, a szeretet lángja halványabban ég!”- esdekel a meghittséget hiányoló, karácsony utáni, végső soron „karácsonyi” kategóriába tartozó dalocska. Van viszont valami, ami karácsony idején, „karácsonyi” létére sem tudott elég „karácsonyos” lenni. Az ünnepi hangulatot ugyanis nem a betlehemi történet, hanem Alice csodaországi kalandjai ihlették meg. Vajon mi ebben a különleges? Lássuk!

 

 

A francia luxusmárka legújabb, „An exceptional christmas”, azaz „Egy különleges karácsony” című katalógusa - és a hozzá készült kisfilm - minden kétséget kizáróan különlegesre sikerült. Ennek egyik oka, hogy „x-mas” mibenlétének a fotósorozat tematikájához még csak távolról sincs köze. Másik, hogy az „Alice Csodaországban” jeleneteit feldolgozó fotósorozat valóban exkluzív gyöngyszemnek számít. Egy pszichedelikus utazásnak a luxus világában.

 

   

 

   

 

A karácsonyt még csak nyomokban sem tartalmazó katalógus az ártatlan szépséget megtestesítő modellt, a holland születésű, gyönyörű Nimue Smitet Alice szerepében tárja a kedves katalóguslapozgató elé. A fantasztikum és meseszerűség képein elegáns alkalmi viseletek és bájos kiegészítők egyaránt képviseltetik magukat.

 

   

 

Az olyan légiességet hangsúlyozó öltözetek, mint a bőven rakott szoknyarészek, finom felsők és égig érő csinos topánok, valamint léggömbökön lézengő színes táskák a repülő kártyalapokon, toronymagas széksoron és káprázatos pillangók képein keresztül tükrözik a luxus szárnyaló, édes habcsók-létét.

 

   

 

Ködfelhő, rózsalugas, labirintus és virágdömping! A még hattyúnyelven is beszélő Dior-daraboknak otthont adó varázsközeg valóban mesébe illőre sikeredett.

 

 

 

Az ünnepet meghiúsító Grinch ezúttal Koto Bolofo, fotós volt. Rajta tessék számon kérni a karácsony jelenlétének hiányát! Mindenesetre az ábrázolt felhozatalnak minket maradéktalanul sikerült kárpótolnia. Méltatlankodásra semmi ok. Dior a kézbe, szeretet a szívbe! Így minden nap ünnep lehet.

 

 

 

A kisfilmet megtekinthetitek a Dior weboldalán, vagy hivatalos Youtube csatornáján!

 

http://youtu.be/Ry3uQCBCJJw

Valaska Rita

 

 

Kapcsolódó cikkek:

Mesés Dior karácsony  »

Dior Metamorfózis »

Feszület, Dior, koporsó »

A 24 karátos tetoválás »

Isten tervez, ember végez »

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés