Dior Metamorfózis

A legújabb kampányvideók főszereplője Marion Cotillard, aki immár harmadszor bújik Lady Dior szerepébe. Az eddig napvilágot látott anyagok között találunk izgalmas és roppant franciás werk videókat, illetve a legújabb webes dokumentáció egy exkluzívan a divatház számára készített rajzfilm, melyen a Dior története elevenedik meg, egy Marion Cotillard által írt és énekelt dal alatt.

A 7 videóból álló kampánysorozat mindegyik része olyan momentumokat jelenít meg, melyek szorosan kötődnek a Dior-ház történetéhez. A ház számára fontos helyszíneken – pédául műhelyekben – forgatott filmek szereplője az Oscar díjas Marion Cotillard, aki 2009 óta viseli a Lady Dior címet. A videók felfednek részleteket a ruhák elkészítéséből, a tervezők és a stáb munkájából, valamint elárulnak érdekességeket a divatházról és magáról a névadó tervezőről.

   

A sorozat 3. epizódja a Métamorphose címet kapta, melyben Marion vintage darabokat visel egy, a Dior Magazin számára készülő fotósorozathoz. A videó visszarepít minket abba az időbe, mikor Christian Dior “ forradalmasította “ a 40 centiméterrel a föld fölé érő szoknyák divatját és sajátos szabászati módszerrel kiemelte a nőies vonalakat.

   

A negyedik videó egy olyan animációs film, mely a Lily's body címet kapta (utalás a lily of the valley-re, mely gyönyvirágot jelent). A rövidfilm alatt szóló zenét Marion Cotillard írta és énekli, a filmet Eliott Bliss rendezte; hangulata igazán diori és párizsias.

   

Az elegáns és bájos Marion Cotillard ismét tökéletes választásnak bizonyult Lady Dior szerepére, hiszen minden megvan benne, ami ahhoz kell, hogy hibátlanul képviselje a divatházat.


A teljes anyagot megtekinthetitek a Dior hivatalos Youtube csatornáján!

http://www.youtube.com/user/Dior

Szabó Lili   

Címkék: , ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés