Divat? Az micsoda? Ciki a ruhám?

Bizony a legjobbakkal és legnagyobbakkal is előfordul olykor, hogy elfelejtik hogyan kéne felöltözni. Lehet, hogy bal lábbal keltek fel, lehet, hogy egyszerűen csak megbotránkoztatni akarnak, lehet, hogy ízlésficamban szenvednek, de még az is, hogy úgy érzik jól magukat.

Összeszedtünk pár pillanatot, mikor néhány híresség olyat alkotott, amit nehéz elfelejteni. Kezdjük mindjárt Amber Rose-al. Hacsak nem a cirkuszba indult fellépni, menthetetlen a hajszíne és az öltözéke. Neki nem szóltak, hogy hazánkban már a ’90-es években ellőtte egy bizonyos Pa-dö-dő ezt a poént, és akkor sem volt túl ütős? A leggings színe erősen vastagítja a lábát.Rihanna érdekes téma. Rengetegszer lép fel, mint divatdiktáló, egyéni és feltűnő stílusa van. Sokszor azonban túllő a célon, mint pár hete a Chanel szereléssel. Első képünkön a fekete ruha alá egyszerűen elfelejtett felöltözni, így nehéz villantós képeken szerepelni. A másodikon nem tudom megállapítani, ez a lyukacsos valami a csizma része-e, vagy egy harisnya, de, hogy ronda, és rosszul áll neki, az biztos. Ez a rövidnadrágos szerkó olyan, mint amilyeneket a ’80-as években az utcasarkokon láthattak, felül lengébb változatban.Hilary Duff úgy tűnik nem elég, hogy véletlen rossz cipőt húzott fel reggel, de még egy galamb is eltalálta. Na ezért nem kéne feleslegesen feltűnösködni. Mischa Barton azonban mindent visz. Lehet, hogy egy híd alatt aludt kutyájával, zsíros haja, ruházata és arckifejezése erre enged következtetni. Tudom, hogy hódít a glamrock, de ez inkább igénytelen, mint divatos.
Végül pedig két kevésbé átgondolt fellépőruha. Ki ne emlékezne Pink „meztelen vagyok, de mégsem” szerelésére?! Hihetetlenül ronda, és azok a csillámok rajta…, olyan mintha szőrös lenne. Fergie űrbéli domina szerkójának a nandrág része a legneccessebb, mintha épp le akarna csúszni a felette lévő bodyról. Persze Pinkhez képest piskóta.Előfordul tehát a sztárokkal is, hogy öltözködés terén melléfognak. Van, amelyik képpel szerinted mi fogtunk mellé, és nagyon is jól néz ki?

Kapcsolódó cikkek:

Ciki vagy trendi a körömgyűrű? »
Ciki vagy trendi a szárnyas hintaló-cipő? »
Ciki vagy trendi a jövő tavaszi Adidas cipő? »
Ciki vagy trendi… jóképű színészként női melleket varratni magunkra? »
Ciki vagy trendi? Sokkoló képek erős idegzetűeknek! »

 

 

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés