Divat a művészet!

Az Olsen ikrek feltörekvő brandje, a The Row együttműködve a kortárs képzőművésszel, Damien Hirsttel olyan limitált szériás designer hátizsákokat dobott piacra, melyek nem csupán remekül sikerültek, de a bevétel bizonyos százalékát jótékonyságra is fordítják.

 

 

A képzőművészet és a divat találkozása, valamint az ebből születő kollekciók az elmúlt években igen nagy népszerűségnek örvendtek. Elég visszaemlékezni a ma már divattörténeti fejezetként említhető Yves Saint Laurent – Mondrian kollekcióra, mely a művész festményeit vette alapul a ruhák mintájához, vagy a nemrég boltokba került Louis Vuitton – Yayoi Kusama együttműködés eredményére, mely egy egyedi, sütőtökökkel és pöttyökkel tarkított világba repített el. Az aktuális művész – tervező kollaborációt a The Row prezentálja, Damien Hirsttel karöltve.

 

   

 

   

 

A kollekció alapjaként az Olsen ikrek bestseller, krokodilbőr hátizsákját választották, melyet a Damien Hirstre oly' jellemző pöttyőkkel és kisebb – nagyobb mintákkal tarkítottak. A fekete hátizsákokon a színes, illetve arany pöttyök, valamint a fekete és multicolor rátétek kiválóan mutatnak.

 

 


 

A designer kollaboráció darabjai limitált szériában érhetők el a Just One Eye kereskedelmi cég honlapján. A már előzőleg létrehozott humanitárius projekt keretein belül a befolyt összeg egy részét jótékonyságra fordítják; bizonyos százalékot közvetlenül a UNICEF kap.

 

 

 

Mint azt ahogy eddig is tapasztaltuk, a művészet és a divat elegyéből születő alkotások általában osztatlan sikert aratnak, pláne, ha a jótékonysági faktor is helyet kap a marketingstratégiában. 

 

 

Szabó Lili

 

Kapcsolódó cikkek:

Dupla szépség, dupla siker  »

Louis Vuitton – Yayoi Kusama kollekció  »

Jógyerekek képeskönyve »

Kézbe valók! »

A méret a lényeg!  »

 

 

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés