Divatbemutató a metróban

Elhinnéd, hogy egy divatbemutatót tartottak London szívében? Naná, hogy nem, ha nem látnád a képeket, hiszen eléggé képtelenségnek hangzik.

Kifutóként használták a metrót London főútvonalán. Hétköznapi emberek utaztak a vonaton, akik nagyon meglepődtek a modelleken, akik oda-vissza járkáltak előttük. Mindenesetre szerencséseknek mondhatják magukat, hiszen első-sorból láthatták a világ legelső divatbemutatóját a vonaton.

A bemutató a Londoni Marble Arch és a Tottenham Court metróállomása között zajlott, és ez volt az első eseménye a majd nemsokára kezdődő Londoni Divathétnek.

Nyolc gyönyörű modell szállt fel a metróra a következő márkák őszi ruháit viselve: Debenhams, Next, River Island, Marks & Spencer, Selfridges, John Lewis, House of Fraser, és az Uniqlo.

Hogy mitől nem volt tömeg a vonaton!? A szervezők szándékosan este 10 órát választották a kezdéshez, mert ebben az időben utaznak a legkevesebben a metrón, és a modelleknek könnyen jutott hely a pózoláshoz és a fel-alá járkáláshoz.

A bemutató nagyon is érdekes volt a szokatlansága miatt, és hamar bejárta a híre a világot, így a speciális catwalk show elérte a célját.

Kapcsolódó cikkek:

New York Fashion Week 2010 tavaszi kedvencek: Rosa Chá »
Hogy kerül Barbara Streisand haja Carrie Bradshaw fejére? »


Boltkóros vagy? Akkor irány a Meatpacking District »


HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés