Divatpremier: Savannah kollekció - Sienna Miller nővére saját márkát alapít

Sienna Miller nővére babérokra tör! A világhírű színésznőnek össze kell szednie magát, ha versenyben akar maradni, hiszen testvére, Savannah hamarosan kiadja élete első, önálló ruhakollekcióját, ami az előrejelzések szerint nagy siker lesz.

Az ifjú titán úgy döntött, felveszi a kesztyűt, és megalapítja saját nevével fémjelzett divatházát. A tervezés nem új terület Savannah számára, testvérével együtt ugyanis hat éven át dolgozott a Twenty8Twelve csapatában. Az idei év azonban elhozta számukra a búcsú pillanatát; tovább akartak lépni, tovább akartak fejlődni.

   

Míg Sienna főleg a magazinokról mosolyog vissza ránk, és a Pepe Jeans illetve a Boss Orange kampányában modellkedik, Savannah keményen dolgozik a tervezőasztal mögött. Elmondása szerint év eleje óta gondolkodott egy saját kollekció létrehozásán. Most az álom valóra vált, s a divatszakma csak rá figyel.

   

Őszi/ téli szezonra javasolt ruhadarabjai nem eget rengetően újítóak, de angolosan kifinomultak. A vintage stílus kedvelőinek minden bizonnyal tetszeni fog hangulatuk. Savannah-t a 60’s évek ihlették meg – mindez rojtok, szegecsek és csillámló felületek formájában jutott kifejezésre. Stílusa könnyed, kényelmes és lányos, angol egyetemisták és fesztiválozó fiatalok nagy kedvence lehet.

   

Természetesen testvérháborúról szó sincs. Savannah a munka során rendkívül sokat adott Sienna véleményére, szinte közösen hozták létre az általuk is szívesen viselt gardróbot. A lookbook modellje egy szintén híres rokonnal rendelkező hölgy, Dree Hemingway, akiről a nővérek úgy gondolták, jól beleillik a márka arculatába. Savannah a mindennapokra tervezett, ezért darabjait megfizethető áron kínálja.

   

Az újdonsült kreátor elképzelései szerint ez nem az ,,első és utolsó” munkája lesz, sőt épp ellenkezőleg, csak a kezdet. Minőség- és mennyiségbeli növekedést ígér, új vonalakat akar létrehozni, mint például a cipő és a fürdőruha részleg. A kollekció október 24-től lesz megvásárolható a nelly.com oldalán. Jó hírünk pedig, hogy Magyarországról is rendelhetünk.

 

Oláh Dóra

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés