Dr. Szöszi illatkavalkádja

A színésznő nem ismeretlen már az Avon vásárlói számára, azonban eddig csak a cég parfümjeihez adta az arcát, most viszont nevével fémjelzett parfümöt dob piacra a neves kozmetikai cég szárnyai alatt.

Egyik nagy álma vált valóra, amikor is a napokban bemutathatta élete első illatkompozícióját, melynek neve: In Bloom. A hírek szerint novembertől jelenik meg a forgalomban.

A parfümjét azon nőies nőknek ajánlja, akik még értékelik a romantikát, akik nem felejtették el megmutatni valódi bájukat és szépségüket. Reese azt akarta az illattól, hogy tükrözze az ő múltját, és mostani boldog jelenét. Úgy érzi meg kell mutatnia a világ nőinek, hogy, bár világsztár lett, nem felejti el, hogy egy kis déli városkából származik (Louisiana), ugyanakkor adni akar abból a sok jóból, amiben ő részesülhetett eddig.  

A termék bemutatója a New York-i Four Seasons Hotelben volt, ahol a 33 éves színésznő elárulta az illatkeverék titkát, ami magnólia, jázmin és gardénia virág.  A magnólia virágnak személyes oka is van: kislánykorában a kertjükben volt egy valódi magnólia fa, és Reese ezeket az emlékeket akarat belecsempészni az üvegcsébe.

Kapcsolódó cikkek:

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés