Drágán add a képedet!

A GQ magazin aktuális fotósorozata Bruce Willis egyszerre hanyag–elegáns és rosszfiús stílusát örökíti meg. A többek között az új Die Hard film premierjének és a RED 2 forgatásának apropóján készült képeken a színész hasonlóan jó formában van, mint a legendás akciósorozat első részeinek készítésekor.

 

 

 

A szándékosan akciófilmbe illő díszletek kíséretében Bruce Willis Ralph Laurent, Calvin Klein, Dior, Tom Ford, Bottega Veneta és Dolce&Gabbana szettekben állt Mario Testino kamerája elé. A füstölgő háttér, a romos gyárépület és a jól felszerelt Mercedes teljes összhangban áll a Die Hard stílusú sorozat minden elemével és a jól ismert Bruce willisi akcióhős attitűddel.

 

   

A képek az akcióhősi tematikán túl Bruce Willis kortalan imázsára is épülnek, hiszen ez nem csupán őt magát, hanem a legtöbb általa alakított karaktert is meghatározza. Ugyan a filmkritikusok szerint a legújabb Die Hard film korántsem hozza az első mozik élmény– és tartalomanyagát, a magyar közönség számára már csak a budapesti forgatási helyszín miatt (is) érdekes lehet. A nyárra várható RED 2 az előzőekkel ellentétben ígéretesnek tűnik mind a sztori, mind pedig szereplőgárda és színészi játék szempontjából.

 

 

 

Miután cikkünk elsősorban fotóminőség és styling szempontból hivatott közelíteni; megszavazunk egy elismerő bólintást az anyagra!

 Szabó Lili   

 

 

 

 

Kapcsolódó cikkek:

 

A Mester és Senorita »

Shakira babaváró bulija  »

Fashion Disaster  »

PS: we love you! »

Model Mania  » 

 

 

 

 

 

 

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés