Dupla szépség, dupla siker

Mary-Kate és Ashley Olsen gyermekkoruk óta reflektorfényben élnek, gyerekszínészként kezdték karrierjüket, azóta azonban felnőttek és túlléptek ezen a szerepen. Mindig is híresek voltak meglepő és eklektikus stílusukról, védjegyükké váltak a bő ruhadarabok, a merész, mégis sikkes kombinációk és a hatalmas ékszerek.

   

A The Row nevet viselő márkát 2006-ban alapította a testvérpár azzal a céllal, hogy a csúcsminőségű ruhadarabokat népszerűsítsék és terjesszék Amerikában. Azóta már táskákkal és napszemüvegekkel is bővítették az egyébként sikeres kollekciókat, 2012-ben pedig megkapták a Council of Fashion Designers of America csoport az év női ruhatervezőinek járó díjat is.

   

Most októberben pedig a WSJ Magazine Innovator of The Year díját kapták meg New Yorkban kollekciójuk klasszikus stílusáért, ami „újradefiniálta az amerikai luxus fogalmát”. Az eseményen az amerikai Vogue főszerkesztője, Anna Wintour is csatlakozott hozzájuk, sok más hírességgel együtt.

   

A 2012-es őszi kollekció valóban kifinomult és elegáns hatást kell, főként a fekete, a fehér és a barna színek árnyalataival dolgoztak a lányok, ezek mellett jelennek meg kiegészítésként a csillámos felületek és a fénylő bronz.

   

Az anyagok lengék, szép esésűek, a szabások különlegesek, minden ruhadarabban van egy kis csavar. Saját stílusukhoz híven az ikrek a kollekcióban a bővebb darabokat részesítik előnyben, melyeket érdekes kivágásokkal tesznek mégis nőiessé.

   

A kollekció egységes és valóban kifinomult, minőségi anyagokkal minőségi hatást ér el, így az Olsen lányok minden elismerést megérdemelnek. Mi kíváncsian várjuk, milyen újításokat hoznak a lányok következő kollekciójukban, amikről természetesen azonnal beszámolunk nektek!

 

Mezey Alexa

Címkék: ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés