Édes Álom - 10 éves az Armani/Dolci

Édesszájú divatrajongók figyelem! Az Armani/Dolci idén ősszel tölti be 10. évfordulóját, s ennek örömére igazán különleges meglepetéssel készült. Giorgio Armani divatbirodalmának kis tartománya egy limitált finomsággal kényeztet bennünket.

Divat és édesség - talán a két legjobb dolog a világon. Ha ezek ketten találkoznak, abból csakis valami jó sülhet ki - erre már számos példát láthattunk. Ezúttal Giorgio Armani csokicsodái segítségével kóstolhatunk bele, milyen az igazi Dolce Vita.

A masnival átkötött csokoládébarna ajándékcsomag különböző kiszerelésekben kapható. Részei az egyedi ízvilágú bon-bonok, a feketecsokoládé krémek, az apró csokoládébabok és a csoki aromájú teafilterek. Közös vonásuk pedig a megalkuvást nem ismerő, Giorgio Armani-féle profi design.

Korlátozott számú dobozkái mellett Armani még egy örömhírt tartogat a számunkra. Hogy senki se maradjon ki az édes élet élvezetéből, nyitott egy online áruházat, ahonnan Milánótól Kuala Lumpurig bárki rendelhet. Igen, örülhetünk, hiszen mi, magyarok is.

Giorgio Armani  - amellett, hogy hihetetlen tehetséggel van megáldva - üzleti érzéke szintén csodálatraméltó. Amihez nyúl, az arannyá válik. Legyen szó ruháról vagy kiegészítőről, hotelről vagy édességről, egyszerűen tudja, mi kell a népnek. Nem kenyér és cirkusz, hanem minőség és luxus.

 

Oláh Dóra

Címkék:
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés