Edita Vilkeviciute és a vörös rúzs

Giorgio Armani új kollekciójának fotói láttán senki sem fog csalódni a divattervezőben - pont olyan, mint amit elvárunk egy neves tervezőtől.

Edita Vilkeviciute, 21 éves litván modell pózol Giorgio Armani 2010-es őszi/téli kampányfotóin. A képeket Mert Alas és Marcus Piggott készítették a fiatal modellről.

Bár a fotók klasszikusnak mondhatók, mégis művészi megfontoltsággal készültek, igazán őszi hangulatban.A sötétek színek jelzik a következő évszak közeledtét, s hogy ezzel együtt a divat is változik.

A piros, fekete és zöldes árnyalatok teszik ősziessé a képeket, a piros rúzs pedig felhívja a figyelmünket, hogy minden évszakban maradjunk nőiesek.Edita remekül tudja viselni a piros rúzst, határozott a kiállása és a tekintete is. Nem csoda, hiszen már óriási tapasztalattal rendelkezik a modellszakmában: a hírnevet mégis a 2007-es Just Cavalli tavaszi/nyári divatbemutató hozta meg számára.  Járt Londonban, Párizsban, New Yorkban és olyan neves divatházak kifutóin fordult meg, mint a Balenciaga, Chanel, Louis Vuitton, Givenchy, Miu Miu vagy a Dolce & Gabbana.
Szerepelt a francia és német Vogue oldalain, az Allure-ben és az i-D-ben is.Ennyi tapasztalattal a háta mögött nem csoda, hogy tökéletes képekkel kezdi Giorgio Armani új kollekciójának népszerűsítését.

Címkék: ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés