Egy farmer, és más semmi

Jamie Dornan már ősszel nagy feltűnést keltett, és nemcsak a divat.hu cikkeiben. A rendkívül sármos és igencsak jó testi adottságokkal rendelkező modellsrác akkor a Calvin Klein szexis alsónadrág reklámjaihoz adta mindazt, amije csak van.

Most a CK Jeans tavaszi farmereire szeretné felhívni a figyelmet, gyönyörű partnerével, Eva Mendesszel egyetemben. Nehéz azonban mind a nőknek, mind a férfiaknak a ruhákra koncentrálni, ha ilyen kisugárzású modellek reklámozzák azokat.


A fotók erotikus kisugárzása nem véletlen, a Calvin Klein a klasszikus női-férfi kapcsolatok szépségét és vibrálást szerette volna bemutatni. Kétséges, hogy a képek minden országban átmennek-e a cenzúrán, mert pl. 2007-ben Spanyolországban egy nagyon hasonló beállítású Dolce & Gabbana fotót túlzottan hím sovinisztának nyilvánítottak.


Női szemmel nézve én nem látok ezekben a képekben semmi olyat, ami Eva vagy a nők elnyomására, kihasználására vagy pusztán szexuális partnernek tekintésére utalna. Szerintem sokan vagyunk, akik szívesen keverednének hasonló szituációba a fiatal Adonisszal.A farmerekből ugyan nem sok látszik, de a stílus követi a Pepe Jeans-en keresztül, múltkor bemutatott vonalat, világos színek, kőmosott anyagok, férfiaknak és nőknek egyaránt.

Milyennek találod Jamie és Eva szexi képeit?

Címkék: , , ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés