Egy szexi pasi ezer arca

A spanyol Esquire magazin legújabb számában egy érdekes sorozat jelent meg. A dolog különlegessége, hogy az anyagban szereplő férfi modellt luxus ruhákba öltöztették és úgy fotózták le, hogy a kép beállítása és hangulata alapján könnyen ráismerhessünk az adott márkára.

A divat összeállítás modellje a spanyolok üdvöskéje, Jon Kortajarena, aki már olyan márkák arca volt, mint a Gucci, a Guess vagy a Cavalli és aki a férfi modellek ötvenes listáján már az előkelő negyedik.


Be kell ismerni, szép ez a fiú, öröm egy helyes pofit látni, mert a mostani férfi modellekre ez nem igazán jellemző, mindannyiunk legnagyobb bánatára. Sötét haj, fekete szemek, egy kis borosta és igazi rosszfiús tekintet.


Jó sok kép készült, mind másik luxus márkának szentelve. Jellegzetes ruhák, beállítások és pózok, így a legtöbbre tényleg rögtön rá lehet ismerni: D&G a szexis, Lacoste a merengős, Calvin Klein a vidám, Hermés a bohém és így tovább.


Örülök, hogy végre egy olyan összeállítás, amiben látni a koncepciót és emellett még a képek is remekül sikerültek. Jó a modell választás, tényleg sok arca van és ezt meg is tudja mutatni, ötletesek és eltaláltak a márka-jellemzők. A moslygós, barna szettes Calvin Klein a személyes kedvencem. Nektek?


Címkék: , , , ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés