Egyszerűen Madonna

Egy különleges kiállítás Londonban

A díva 2008 augusztusában ünnepelte 50. születésnapját. A kerek évforduló apropóján Ted Owen és a Marquee Capital szervezésében, Simple Madonna címmel kiállítás nyílt Londonban az énekesnő három évtizedes pályafutásának erekjéiből. A gyűjtemény több mint 300 személyes tárgyat tartalmaz.

 
 

Híres színpadi ruhái, a videókból ismert öltözékei, kellékei és a számtalan díj, fotó, és videó  mellett olyan érdekességek is megtekinthetők, mint a válási papírjai, kézzel írt dalszövegei, koerográfia tervek, vagy az 1972-es iskolai évkönyv a kis Madonna Ciccone képeivel.

 

Apró személyes tárgyak is helyet kaptak a kiállítás anyagában : egy garantáltan használt Versace púderkompakt, az énekesnő arcának nyomaival ( esetleg DNS-ével ), egy ezerszer lehúzott hitelkártya , egy hétköznapi Michigan University New Era baseball sapka és hasonló különlegességek.

A gyanú szerint ez a világ legnagyobb Madonna magángyűjteménye, leszámítva természetesen az anyagias lány saját - nyílván igen méretes - gardróbjában, az elmúlt ötven év alatt felhalmozott értékeit.


2009 február 21- március 22  Old Truman Bewery, London

Kapcsolódó cikkek:

Sokan átöltöztek a Vanity Fair bulijára »

Kapcsolódó képgalériák:

Egyszerűen Madonna 01
Egyszerűen Madonna 02
Egyszerűen Madonna 03
Egyszerűen Madonna 04

Címkék: ,
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés