Ékszeróriások

Tavasszal az ékszerek nagy hangsúlyt kapnak az öltözködés terén. Hatalmas méretű fülbevalók, nyakláncok és karkötők jelennek meg vibráló színekben, amiknek nehéz lesz ellenállni. Sokan ugyan nem szeretnek ékszert viselni, mondván, hogy fő az egyszerűség, de az idén még őket is hatalmukba kerítik majd ezek a csodás kiegészítők.

A fülbevalók közül most a nagyméretű, feltűnő változatok kerülnek előtérbe. Színpompás kövekkel díszített darabok valamint hatalmas fém verziók jelennek meg a kifutókon és boltokban, de a legkülönbözőbb anyagpárosításokból létrejött, bohém stílusú ékszerek is teret nyernek.

 

 

 

   

 

   

 

A karkötőknél sincs ez másként. Itt is a nagyméretű példányok hódítanak vagy legalább sok kisebb darab egyszerre. Most nem működik a kevesebb néha több elv. Minél nagyobb és feltűnőbb, annál jobb.

 

   

 

   

 

   

 

A hosszú, lógós nyakláncokat ezúttal leváltják a rövidebb, nyakat körülvevő változatok. Itt is méretes darabokra számítsunk, rengeteg színre vagy épp fémes fényre. Elegáns és hétköznapi ruhákhoz is viseljük őket bátran. A kövekkel kirakott típusok például egy egyszerű öltözetet remekül fel tudnak pezsdíteni.

 

   

 

   

 

   

 

   

 

A láncszerű darabok is népszerűek lesznek, legyen szó karkötőről vagy nyakláncról, műanyagról vagy fémről.

 

   

 

Úgyhogy tavaszig meg lehet barátkozni a nagyméretű verziókkal, már ha követni akarjuk az aktuális trendeket.

 

Macovei Kitti

 

 

Kapcsolódó cikkek:

TOP 5 ékszertrend »

Unexpected Pleasures »

Bizánci kincsek »

Királylányok kincsestára »

A 24 karátos tetoválás »

 

 

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés