Eljött az Alkonyat ideje!

A vámpír könyvek és filmek reneszánszát éljük. Milliók várják az Alkonyat-saga második részét és ülnek estéről-estére az HBO elé, amikor a True Blood részeit vetítik. Tudd meg hogyan lehetsz Te is vámpír!

 

Nem kell hozzá lecsiszolnod a szemfogaidat vagy tükröket törnöd, elég ha kisminkeled magad. A moziláz miatt ugyanis a világ nagy sminkcégei és divattervezői is dolgoznak vámpírihletéssel.

Anna Sui 2009 őszi kollekcióját például csupa feltűnő orcájú, feltűnő szemű és feltűnő ajkú modell mutatta be. Megszegtük a klasszikus alapszabályt: válassz a szem és a száj között, csak az egyiket hangsúlyozd! Ez most nem igaz. Persze az egyensúly most is fontos, sőt az élénk színeknél ez a legfontosabb.
Tehát figyelem: pirosító használható, de csak nagyon behatárolt területen. A szemek feketék és füstösek, szó sincs tusról, csakis vastag és puha szemceruzáról, amelyet még fültisztító pálcikával el is kenhetsz. A szájak mindig mélyvörösek. Választhatsz a folyékony vagy masszívabb rúzsok között. A szájfény a visszafogottabbaknak ajánlott.Kapcsolódó cikkek:

A meztelenség és a vér öltöztet »
Givenchy őszi-téli kampánya »
LEGEK: a legjobban öltözött hollywoodi sztárok »
5 dolog a neszesszerbe »
Monet a szemhéjon, Rubens az ajkakon. »HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés