Elmennél a Zsírsuttogóhoz?

Varázsszóra távozik a felesleges háj Mary Ascension Sauliner ügyfeleiről.

A Hollywoodban Zsírsuttogóként emlegetett hölgy vendéglistáján olyan hírességek nevei szerepelnek, mint Kate Hudson, Paris Hilton és Kim Kardashian.

 

 Mary Ascension Sauliner - a Zsírsuttogó

„Megparancsolom, hogy tűnj el!” – Sauliner állítólag ehhez hasonló felszólításokkal ösztönzi a zsírsejteket megadásra. „A sejthártyában lévő érzelmekre figyelek, ezekhez beszélek.” – nyilatkozta az A-listás celebeket fogyasztó Sauliner az Elle magazinnak.

„Hókuszpókusz, távozz zsírocska!” Ilyen egyszerű a fogyás titka? Bár Sauliner beveti a suttogást is, azért vannak még egyéb eszközei is. Az egyébként a Santa Fe-i Akadémia Természetgyógyász szakán végzett fogyiguru kiválóan ért a kalióriamentes, egészséges ételek elkészítéséhez is, a jógát is szereti segítségül hívni, továbbá szalonjában ultrahangos zsírpárologtató kütyük várják a vékonyodni vágyókat. Minek akkor a zsírsuttogás? Talán azért, hogy elhiggyük, képesek vagyunk fogyni, és meg is tudjuk majd tartani a kívánt súlyt.

 

Bárhogy is legyen, Sauliner kliensei elégedettek, és boldogan csengetnek ki nagyjából 40 ezer forintnak megfelelő összeget egy-egy kezelésért. Te mit gondolsz a zsírsuttogásról? Kipróbálnád?

Címkék:
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés