Elmerülni egy nagy tál vattacukorban

Szeretitek az édességeket? Akkor most jól figyeljetek, ugyanis összegyűjtöttük Nektek azokat a termékeket, amelyek a legfinomabb vattacukor és rágógumi illatot árasztják magukból.

Kezdjük a sort egy igazán finom habfürdővel! A Lush forgalmazza a természetes alapanyagokból készült Candy Cane szilárd habfürdőt. Elkészítettek egy rózsaszín-fehér csíkos, cukorkaillatú habfürdőt, amely nem folyékony állagú, így még jobban tudsz vele takarékoskodni. Csak morzsolj el egy kicsit belőle a vízsugár alatt és merülj bele a vaníliaillatú habokba! A habfürdő egyik legjobb tulajdonsága, hogy kalóriamentes!

 

Van egy parfümcég, amelyik kifejezetten a kislányos illatokra szakosodott. Vattacukor és rágógumi illatú parfümöket árulnak az édes illatok szerelmeseinek.Nem tudom, hogy a férfiak mennyire kedvelik a hasonló illatokat, de egy próbát simán megér.

   

A Philisophy teljes termékcsaládot készített a cukorka és rágógumi illatok rajongóinak legnagyobb örömére. A termékek stílusosan a pink minden színében pompáznak, a habfürdők pedig extra rózsaszín habbal örvendeztetik meg a pancsoló kislányokat.

   

A legvégére hagytuk az egyik kedvencünket, Doctor Sweet Tooth cukorkás bőrradírját. Természetesen ez is nagyszerű édes illatot áraszt magából és még radírozza is a bőröd! A felhasználása egyszerű: végy a kezedbe 4 darabot, nyomd szét az ujjaiddal és finoman radírozd le a bőrödet vele, majd öblítsd le.

 

Ha Benned is kellemes emlékeket ébreszt a vattacukor és a cukorka illat, akkor a fázós téli napokon használd őket és garantáltan megédesítik a napodat!

Címkék:
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés