Élő adásban vetkőzött meztelenre a múzsa

Daphne Guinness celeb, modell és a kései Alexander McQueen múzsája új területen próbálta ki magát: a Barney’s üzlet kirakatában – ráadásul élő adásban - öltözött át a MET Gálára szánt ruhájába. A vetkőzős performance után modern balettbe illő mozdulatokkal hagyta el a színt és az öltöztetőnőt. (...és egyenesen a MET Gálára távozott.)


Dennis Freedman, a Madison Avenue-n található Barneys New York’s kreatív igazgatója így nyilatkozott a különös esetről: „Amikor találkoztam Daphnevel, elmesélte, hogy beszerzett egy kollekciót Isabella Blow-tól.” Amikor Freedman felvetette az ötletet, hogy kiállítsák a ruhákat az üzlet kirakatában, Daphne kitalálta ezt a performance-t. „Annál az ötletnél kötöttünk ki, hogy Daphne átöltözik az ablakban. Egy darabka színháznak szántuk, mivel McQueen is a színház mestere volt a bemutatóin.”

 

Mi a véleményetek, nem vitte túlzásba a „színpadiasságot” Daphne? Bevallom, számomra markánsabb jelenség volt az öltöztetőnő, mint a főszereplő. ...és azt sem értem, hogy miért csak egy gyatra ipari kamerával vették fel a jelenetet rossz szöget és megvilágítást alkalmazva. Azt meg végképp nem tudom, hogy ha Daphne valóban a kirakatban öltözött, akkor hogyhogy senki sem vette észre ezt az utcán? (A videón jól látszik, hogy mindenki hátat fordít neki... vagy ez is a show része?)Címkék:
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés