Emma Watson négy pasival pózol

A Burberry ismét Emma Watsont, a Harry Potter filmek Hermionéját kérte fel termékei népszerűsítéséhez. Bár korábban felröppentek olyan hírek, hogy Emma otthagyja az angol divatházat, és beáll a Victoria’s Secret angyalai közé, de erre úgy látszik, még várnunk kell.

A Burberry 2010. tavaszi-nyári kollekcióját népszerűsítő fotókon a 19 éves színésznő négy fiú társaságában látható, de sohasem egyszerre.  A fiúkoszorút Max Hurd, Matt Gilmour, és a zenész George Craig alkotják, sőt néhány fotó erejéig csatlakozott hozzájuk Emma fiatalabb öccse, Alex is (első képen bal oldalon).A koncepciót a divatház kreatív igazgatója, Christopher Bailey dolgozta ki, a képeket pedig a Georgia May Jagger Versace kampányfotóit is jegyző Mario Testino készítette.A színésznő szavaiból kiderül, hogy másodszor is örült a közös munkának:  „A kampány képeinek elkészítése több szempontból is különleges volt számomra. Először is nagyszerű volt újra Marioval és Christopherrel dolgozni. Ami viszont még jobb volt, hogy mindennek az öcsém is részese lehetett, rettentően élveztük a fotózást!”

A Burberry mint mindig, most is nagy hangsúlyt fektet a kiegészítőkre, és az előző kollekcióktól eltérően sokkal kevesebb ruhán tér vissza a jellegzetes Burberry-minta. A korábbi évekhez képest fiatalosabb, frissebb darabokat láthatunk, melyek helyesen kombinálva szinte bármilyen alkalomhoz illenek.Emmán, az előző kampány fotóihoz képest kevesebb smink van, és a ruhák tavaszi jellegükből is adódóan többet mutatnak alakjából. Bár a kevesebb festéktől fiatalabbnak látszik, mozdulatai azonban sokkal kifinomultabbak, nőiesebbek. Hiába, a kis varázslólány felnőtt!
Az évtized legjobban kereső színésznőjét idén a Harry Potter-széria utolsó előtti részében is megcsodálhatjuk, a záró epizódra azonban várnunk kell 2011-ig. Addigra talán eldől, hogy Emma a film, vagy a divat világában találja meg leginkább a helyét. Szerintetek színésznőnek vagy modellnek jobb?


Kapcsolódó cikkek:

Emma Watson a csúcsra tört »
Íme a tíz legjobban öltözött híresség! »
2010 nyár, ahogyan a Burberry Prorsum megálmodta »
Emma Varázslótanonc Watson a Burberry kampány arca »
Emma Watson a varázslótanonc »

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés