Emma Watson zöld kollekciója

Emma Watson a Charlize Theron nyomdokaiba lépett. Az ifjú színésznőt a környezetbarát ruházati cég, a People Tree kérte fel, hogy működjön együtt velük egy ökotudatos darabokból álló kollekció megtervezésében. Ez lesz az úgynevezett „Love from Emma” kollekció, mely februártól lesz kapható a People Tree üzleteiben és webáruházában.

Emma Watson szép lassan kinőtte Hermione szerepét, így neve a sikerszéria címének odaírása nélkül sokat jelent már a divat világában. A Burberry arcaként elkönyvelt modell-sikerei után most divattervezőként próbál valami újat alkotni. Az általa megálmodott kollekcióban megtalálhatók lesznek jersey pólók, ruhák, szövött szoknyák, nadrágok, rövidnadrágok és kötött termékek, nőknek és férfiaknak is.Túl azon, hogy 100%-ban környezetbarát anyagokat használnak, minden egyes darabot kézzel készítenek el, és mindehez csakis hátrányos helyzetű szakembereket alkalmaznak. A kézzel szövött, kötött és hímzett ruhák emberek tömegének biztosítanak megélhetést Indiában, Bangladesben és Nepálban.„Segíteni szerettem volna a People Tree-nek egy fiataloknak szóló kollekció létrehozásában, mert nagyon tetszett az a feladat, hogy a divat segítségével járuljunk hozzá a szegénység mértékének csökkentéséhez.” – mondta Emma az egyik nyilatkozatában.

A sztárok körében kezd élesen elkülönülni két irányvonal. Míg többek között Emma Watson, Charlize Theron, Giselle Bundchen Christian Serratos és a kihagyhatatlan Angelian Jolie-Bradd Pitt–páros nap mint nap az élővilágért és a szegényebb területek megsegítéséért kampányol, addig a hírességek közül sokan nem bírnak lemondani a bőr és a szőrmék kényeztető világáról. Reméljük az új évtized küszöbén a jövőre nézve az előbbi irány lesz a követendő példa.

Kapcsolódó cikkek:

Emma Watson négy pasival pózol »
Emma Watson a csúcsra tört »
Charlize Theron cipőket tervez »
Segíts a Guccival! »
Emma Varázslótanonc Watson a Burberry kampány arca »

Címkék: , ,
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés