Énekesnők a magyar divatért

Szalóki Ági és Váczi Eszter énekelve válogatott a mesés kreációk közül

„Kérhetem, hogy jó mini legyen?” – kezdte Szalóki Ági mielőtt meglátta volna, milyen ruhát is álmodott rá a Je Suis Belle tervezője, Kis Tibi. Az elképzelések szerencsére egyeztek, hiszen nincs az a dizájner, aki az énekesnő rendkívül kecses lábait eltakarná bármilyen textíliával.


Szalóki Ági és Váczi Eszter együtt, szinte egymásnak választottak ruhát a Marie Claire Fashion Daysre készülő Je Suis Belle bemutató szalonjában. Míg Áginál egy extra-mini sötétkék ruhácska lett a befutó, addig Eszternek egy indigókék variációt javasolt a tervező.

„Nanushka kabátban és USE táskával érkeztem a Je Suis Belle ruhapróbára – nem mondhatja senki, hogy nem vagyok megszállottja a hazai tervezőknek – nevetett Szalóki Ági. - Rendkívül megtisztelő, hogy egy tehetséges, gyönyörű alkotásokat készítő dizájner inspirálónak talál engem, és szívesen veszi, ha általam kel életre a munkája. Büszkén viselem majd október 14-én, a Fashion Days nagyszabású divatgáláján ezt a ruhát.  Tibi „felkészülten” várt és tudta, hogy szeretem kihangsúlyozni a lábaimat. Így jóformán nem is kellett próbálgatni, azonnal a kezembe adta a tökéletes darabot.”

Váczi Eszternek szinte próbálnia sem kellett, Szalóki Ági előre kiválasztotta a hozzá leginkább illő ruhakölteményt. 


„Érdekes, hogy az Ági milyen jól ismer. Igaz, hogy mostanában rengeteget találkozunk fellépéseken, rendezvényeken, és együtt is dolgozunk vendégelőadóként egy lemezen, de hogy még azt is tudja, milyen ruha áll nekem jól? Hihetetlen ez a lány… – viccelődött az énekesnő. - Kis Tibi – Ági tanácsait természetesen meghallhatva – mindenesetre csodálatos variációt állított össze nekem. Egy indigókék, lábszárközépig érő, különleges derékvonallal díszített szoknyára és egy azonos színű blúzra esett a választásunk. Imádom.”


„Eszter és Ági zenei munkásságának évek óta nagy rajongója vagyok” – mondta Kis Tibi, a Je Suis Belle tervezője. „Örülök, hogy elfogadták a felkérésünket, és viselik a ruháinkat a Fashion Days-en. Izgalom, munka, rengeteg tennivaló – ezek előzik meg azt a néhány pillanatot, amikor a kollekciónk darabjai végigvonulnak a kifutón. A zene ilyenkor még hangosabb, az atmoszféra a backstage-ben leírhatatlan. Szeretünk profi szakemberekkel együtt dolgozni, és örülünk, hogy a munkánkat egy ilyen rangos fórumon publikálhatjuk, mint ez a rendezvény.”

www.mcfashion.hu
Forrás: Just Creative

Fotó: Marie Claire
 

Címkék:
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés