Enikő újra a művészetért vetkőzött

Egy igazán különleges fotósorozat látott napvilágot Mihalik Enikőről a 25 magazin tavaszi kiadásának hasábjain. A szecesszió legismertebb művésze, Gustav Klimt festményei ihlették meg a híres fotóst, Derek Kettelát, aki furcsa módon idézte meg a híres képzőművészt: Enikő meztelen testére festve.

A 22 éves békéscsabai lány már olyan divatházakkal dolgozott együtt, mint a Donna Karan, Jason Wu, Givenchy, Emanuel Ungaro, Kenzo, Gucci, Giorgio Armani, Balmain, Byblos, és még sorolhatnánk. Ezúttal azonban nem valamelyik nagy márka termékeihez adta az arcát, hanem egy képzőművészeti alkotás számba menő képsorozathoz, a 25 magazin számára. 

A sorozat a találó Ghosts of Gustav Klimt címet kapta, és a félmeztelen modell testét a világhírű body artos, Jenai Chin varázsolta igazán Klimtszerűre.A háttérben az eredeti festményeket láthatjuk, köztük az osztrák művész leghíresebb képét, A csókot is. Szerintünk ez sikerült a legjobban!


Bár néhány képen a gyönyörű modell kifejezetten félelmetesnek hat, Enikő, mint mindig, most is remekül helytállt a nem mindennapi sorozathoz. Hát igen, ő egy igazi profi! 

Címkék: , ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés