Enikőre bukkantunk...

„Jé, ő Mihalik Enikő”- kiáltottunk fel, mikor az amerikai V magazin februári számát nézegettük. Enikő arca már szinte mindenhol megtalálható, aminek nagyon örülünk. A képek magukért beszéltek, és ki más, mint Ő van a középpontban!

Ha beírjuk Enikő nevét a keresőprogramba, rögtön több ezer talált jön ki. Jelent ez valamit? Már hogy is ne! Mihalik Enikő egyre feljebb és feljebb jut a modellkarrierjében és hol van még a hegycsúcs? Ha már most, ilyen fiatalon ekkora karriert fut be, mi vár még rá az évek folyamán?

A V magazinban szerepelni nem kis teljesítmény. Enikő ugyan ennél már sokkal nagyobb sikereket is elért, de gondoljunk csak bele. Számára egy ilyen újságban szerepelni már csak egy átlagos hétköznapi fotózás. Ráadásul, ki más, mint Ő van a középpontban.Kíváncsian várjuk, milyen fantasztikus sikereket ér még el a magyar topmodell. Mi csak drukkolni tudunk neki itthonról. De egyet tudunk, Enikő pár éven belül lepipál mindenkit.  Ékes bizonyíték minderre, hogy az Ő arca tekint vissza ránk, bármerre is járunk. Címlapok, kifutók, kampányfotók, kedvenc modellünk mindenhol ott van.

Szerinted Mihalik Enikő utoléri a legnagyobb sztár modelleket?

Címkék: , ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés