Estélyik igazi Hamupipőkéknek!

Bizonyára sokan vagytok, akiknek a Paule Ka márka nem mond túl sokat. Ha azonban végig nézitek a francia cég legújabb, Black Carpet elnevezésű kollekcióját, garantáltan megjegyzitek a nevet egy életre. Különleges estélyik, különleges alkalmakra.

 


Bár a Paule Ka a legújabb kreációinak a Black Carpet nevet adta, a ruhákat elsősorban a vörös szőnyegre szánják Cannes-tól egészen Hollywoodig. Elegáns, minimalista stílusú ruhák, melyeket Alfred Hitchkock  csillogó és elragadó hősnői inspiráltak. Semmi csicsa, csak fodrok vagy masnik alkotják a ruhák díszeit, hangsúlyozzák a nőiességet. 

A szépséges estélyik ára nem a legolcsóbb, de a cég filozófiája azt vallja, hogy egy igazi haute couture ruhát nem adhatnak olcsóbban 690 €-nál. A legdrágább kreációjuk viszont elérheti a 2500 €-t is! Ha egy nő egy fontos és különleges alkalomra készül, akkor szüksége lesz egy különleges ruhára is, melyet a Paule Kanál garantáltan megtalál!

Színükben sem hivalkodóak ezek az estélyik, a leggyakrabbak a fekete, a fehér és a pasztell árnyalatok.  Csupán egy-két feltűnőbb színt használtak, úgy mint a karmazsin piros vagy a smaragd zöld. Ami az anyagokat illeti, az organza, a selyem és a lágy dzsörzé dominál.

A valóban lenyűgöző kollekció nem sokára megtalálható lesz Párizs egyik legelőkelőbb áruházában és talán nem sokára a nemzetközi outletekben vagy internetes oldalakon is hozzájuthat egy különleges és egyedi darabhoz az, aki van olyan szerencsés és megengedhet magának egy ilyen méregdrága estélyit.

Címkék: ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés