Ez nem pletyka! Taylor Momsen a New Looknál

Taylor Momsenm a népszerű sorozat, a Gossip Girl ( magyarul: A Pletykafészek ) tini sztárja már nem csak színészkedik és énekel, hanem modellkedéssel is gazdagította repertoárját. A brit New Look márka legújabb bemutatóján tűnt fel a kifutókon, így népszerűsítve a fiatalabb korosztály számára készült ruhákat.

A 17 éves Taylor egészen ifjú korától a show business világában mozog. 7 éves korában már főszerepet kapott a Grinch című filmben Jim Carrey mellett. Mindeközben énekesi karrierjét is egyengette. Bár folyamatosan jelen volt, az igazi áttörést a Gossip Girl hozta meg neki. A sorozatnak köszönhetően sikere a mai napig töretlen.


Éppen ezért választotta modelljéül a New Look. Okos döntés volt a cég részéről Taylort választani a tini-kollekció vezető arcának. Az olyan népszerű szériák, mint a Pletykafészek mindig hatással vannak a fiatalság ízlésére és stílus kialakítására. De így, dupla ráhatással lehetnek az ifjúságra, mert ha Taylor ezt viseli, a korabeli lányok is ezekez a cuccokat akarják majd!


A rucik fiatalosak, de nem kihívóak és közönségesek. Inkább lazák és kényelmesek, de mégis nőiesek. A domináns színek a fekete és a fehér, ami jól láthatóan közel áll a modell ízlésvilágához. Taylor haja szinte fehérre van hidrogénezve, a sminkje pedig éj fekete körsatír. Kicsit vadóc, de mégis bájos és egészen eredeti tud lenni a nagy hollywoodi olvasztótégelyben.


Címkék: , ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés