Fantasztikus színek a Mulberry új kollekciójában

A mindig jókedvű angol márka divattervezői idén ősszel sem hagyják, hogy a hideg elrontsa a kedvünk - meleg színekkel és vidám modellekkel próbálják feldobni a hangulatot.

Pár kampányfotó már meg is jelent a Mulberry 2010-es őszi/téli kollekciójából – különleges árnyalatok jellemzik a ruhadarabokat, táskákat és cipőket is.

A képeken Abbey Lee Kershaw, ausztrál modell és Hanne Gaby Odiele, belga modell szerepel. A fotókat pedig Steven Meisel készítette.

A kampányképek igen vidámra sikerültek: az ágyon ugrálás, a tortaevés és az egymást sminkelés vidám hangulatot tükröz. A két modell mint két barátnő jelenik meg a képeken, akik luxusruhákban szórakoznak.Jellemzőek a lilás-bordós színek, a szőrmekabát és a kiskosztüm, valamint sok barna szín is megtalálható a kollekcióban. A barnához passzol a leopárdminta, melyből készültek ruhák, cipők és táskák is. Valamint az örök klasszikus, a kis fekete ruha is megtalálható az őszi darabok között számos kiegészítővel.

A kollekcióról azonban nem csak képeket láthatunk, hanem betekintést engedtek a tervezők a „kulisszák mögé” is– egy pár perces videóban mutatják be a nagy készülődést és a fotózás pillanatait, melyet Emma Hill, kreatív direktor kommentál.

Címkék: ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés