Farmertáskák luxus minőségben

A Louis Vuitton nyárra minden évben készül valamilyen vidám, színes táskakollekcióval. Így van ez az idén is, megérkezett a Monogram Denim Sunshine vonal.A híres LV monogram bele van hímezve a farmeranyagba, és árnyalatában kicsit el is üt tőle. Egy fiatalos, a mostani bohém és sokszínű divatnak megfelelő kiegészítőt akart a nagy divatcég piacra dobni.
Mondanunk sem kell, hogy alig van szín, melyben ne kaphatnánk meg ezt a gyönyörűséget. Már most rengeteg sztárt ért utol a monogrammos táska-őrület, köztük Sarah Jessica Parkert és Victoria Beckhamet is. Utóbbit a barackszínű, nagyobb méretű változat kerítette hatalmába.
A táskák tökéletes kiegészítrője a Vuitton szerint a farkincaszerű charme, mely minket azokra az időkre emlékeztet, mikor mindenkinek kulcstartók és kis állatok lógtak a hátizsákjáról. Ettől függetlenül ötletes!
A kollekció megalkotásál a kényelem is az elsődleges szempontok között volt, ezért a vastag vállpánt. Hozzám a rózsaszín és farmerkék áll a legközelebb, Te melyiket választanád?

Címkék: ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés