Farsangi bállá változott az MTV- gála!

Minden évben rengeteg olyan esemény van, ahol megmutathatják magukat a kisebb-nagyobb sztárok, és egy-egy ruhakölteményükkel sokkolhatják a közönséget. Nem volt ez másképp az idei MTV díjátadó gálán sem, ahol igazán meghökkentő kreációkban jelentek meg az énekesek és énekesnők. Nézzük, ki milyen ruhával próbálta meg felhívni magára a figyelmet!

Mióta Lady Gaga furcsa öltözködési stílusával berobbant a köztudatba, azóta a hírességek folyamatosan megpróbálják túllicitálni egy-egy jelesebb eseményen az extrém előadóművészt. Nem volt ez másképp most sem.Miután végignéztem a gálán készült képeket, megállapítottam, hogy a szokásos vörös szőnyeges pózolások a szokásos estélyi ruhákban most sem maradtak el, de azért találtam néhány igazán meghökkentő ruhakölteményt.

   

Kezdjük az MTV sorozatsztárjaival. A The Hills című valóságshow szereplői most sem hazudtolták meg magukat és igazán csinosak voltak arany és ezüst árnyalatú ruháikban, bár szerintem Adrina találta el legjobban az öltözékét.

A tinibálványok, mint Ashley Greene vagy Selena Gomez most sem hibáztak, tökéletesen választottak ruhát és kiegészítőket. Nekem személy szerint nagyon tetszik Selena estélyién a kék és ezüst gyöngyös megoldás, igazán egyedivé teszi a megjelenését.

   

Most nézzük meg, kik és hogyan botránkoztatták meg a rajongóikat nem mindennapi ruhakölteményiekben! Katy Perry most sem hazudtolta meg magát, egy műkorcsolya-dresszhez hasonló aszimmetrikus ruhát választott, haját színes csíkokkal dobta fel, körmein pedig vőlegénye, Russel Brand arcképét lakkoztatta. Bevallom, nekem tetszik a ruhája, a körömlakkja pedig igazán egyedinek számít.

Most pedig következzen maga Gaga, akinek a megjelenése mellett nem lehet szó nélkül elmenni! Az extrém énekesnő több ruhát is viselt a díjátadón, ahol mellesleg nyolc díjat söpört be, így nem véletlenül lett ő az este királynője. Az eseményre egy Alexander McQeen-ruhában érkezett, kékes parókában, egy arany tollas fejdísszel kiegészítve azt. Szerintem ez a ruhaköltemény még egészen visszafogottnak tekinthető a többihez képest.

   

Később azonban megmutatta a japán Vogue címlapján már látott, húsból készített kreációját, aminek a legérdekesebb darabja minden kétséget kizáróan a sonkából készített cipő volt. Kíváncsi lennék, mit szóltak a Gagát már amúgy is ellenző PETA-tagok ehhez a szerkóhoz.

   

Megállapíthatjuk tehát, hogy idén inkább hasonlított a gála egy farsangi bálra, mint egy nívós díjátadóra, hiszen a legtöbb sztár valamilyen jelmezbe bújt, mint például Kesha vagy Robyn, tőle szokatlan módon. Úgy látszik, idén ez lesz a trend a gálákon.

   

Nektek hogy tetszenek a ruhák? Kit hiányoltatok a díjátadóról? Én személy szerint Beyoncét vagy Pinket néztem volna meg, de úgy látszik, ha ők nem kapnak díjat, akkor már meg sem jelennek....

Címkék: ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés