Fashion Party – együtt bulizott a hazai divatvilág

Nem túlzás azt állítani, hogy csütörtök este a Club Tao-ban jelent volt a divatszakma nagy része. Rengeteg ismert és elismert divattervező, stylist, sminkes, fotós és divatrajongó bulizott együtt.

A jó hír az, hogy ha lemaradtál, még nincs minden veszve!Több okból sem. Az egyik, hogy sok-sok, sztárokkal és divatszakemberekkel készített videó segítségével repítünk majd el Téged is a helyszínre, a másik, hogy a március 11-ei Fashion Party csak a kezdet volt. Lesz még divatbuli, hiszen ez egy sorozat első felvonása volt.


A rendezvényen a kínai újév, a Tigris éve körül forgott minden, Abodi Dóra, AnnaEva, Becker Beatrice, Joó Beatrix, Léber Barbara, Makány Márta mutatta be tigrismintában bővelkedő minikollekcióit, Schöff Mónika pedig csodás cipőket adott mindehhez.


Hogy a buli mennyire sikerült jól, arról majd mesélnek a sztárok és szakemberek, árulkodnak a képek. A nagy érdeklődést, mely a partyt övezte, mi sem bizonyítja jobban, mint a megjelent hírességek. Ott volt Szabó Patrícia divattanácsadó, Kajdi Csaba, a Visage Modellügynökség vezetője és Lakatos Márk stylist is, rengeteg fiatal tervező, köztük már a divat.hu-n is bemutatott Gabo és Juhász Dóri, és sok-sok a közéletből ismert sztár . Hien, Zimány Linda, Kiszel Tünde és párja, Bat a BNF-ből, Steiner Kristóf és partnere, valamint Vásáry André szintén megjelent a Fashion Partyn, hogy csak párat említsek a közkedvelt nevek közül.A háziasszony szerepét Görög Zita öltötte magára, a Fashion Party szervezője és stylistja György Ábel volt. A póker szerelmesei egy bajnokságon vehetett részt, Polgár Kriszti segítségével.Hamarosan jelentkezünk a helyszínen készített videókkal, figyeljétek a www. fashionparty.hu-t, nehogy lemaradjatok a következő buliról!


Címkék: , , ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés