Fel a fejre!

Louis Mariette az a tervező, kinek kreációit nem csupán viselni, de megélni is tudni kell. A határtalan fantáziával megáldott designer kalapjai és fejdíszei igazi műremekek. A méretes és feltűnő darabok az anyagok és színek sokaságát foglalják magukba és szinte életre kelnek, mikor betöltik elsődleges funkciójukat, azaz; a fejekre kerülnek.

 

 

 

 

 

Louis Mariette kalapkreációt és egyéb fejdíszeit a művészi tervezés olyan magas foka jellemzi, hogy minden darabot külön műalkotásként tarthatunk számon. A designer fantáziavilágának megelevenedéséből, méretre születő darabok a szerteágazó arany ágak, a burjánzó virágcsodák és a kristályosan csillogó, koronaékszernek is beillő fejdíszek birodalmába engednek betekinteni.

 

   

 

 

 

   

 

A többnyire méretes és feltűnő alkotások mindegyikében felfedezhető az a természet által inspirált vonal, mely a kalapokat és viselőjüket egy közös, élő organizmussá teszi. Louis Mariette oly' módon képes a minket körülvevő természet dinamizmusát megragadni és fejfedőibe átültetni, hogy a végeredmény a kalap és az ember egységéből születő divatműremek.

 

   

 

   

 

A Louis Mariette fejfedők szín- és anyaghasználatukat tekintve igen széles skálán mozognak. Miután olyan kreációkról van szó, melyeket egy-egy kép, hangulat, élőlény vagy vízió ihlet, a részletek finom kidolgozottsága érdekében az árnyalatok és az alapanyagok sokrétűsége szükséges.

 

   

 

A kalapcsodák világát leginkább egy tündérmeséhez tudnánk hasonlítani, melyben minden megtörténhet és nincsenek tabuk.

 

 

Szabó Lili

 

 

Kapcsolódó cikkek:   

Káprázatos fejfedők »

Top 5 sapka trend »

Hollywood csillagai  »

Az orosz jégkirálynő visszatér »

Mi kerül a fejre? »

 

 

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés