Fényes fém az arcokon

Fenyőalakú mézeskalácsot, szívecske linzert és top első helyezettes diós bejglit sütni értékelendő, kedves gesztus, de azért arról se feledkezzünk meg, hogy az ünnepek táján a sodrófa mellett a szempillaspirált is a kezünkbe vehetjük és a lisztes, tojásos tészta helyett más egyébbel is kikenhetjük magukat. Mert még karácsony férfinépet kiszolgáló, családcsődületre főző, vendégek előtt és után takarító, vásárlási hajszától „meghitt és szeretetteljes” ünnepén is előfordulhat, hogy a nagyi receptes könyve helyett valamely trendbibliát lapozgatjuk. Ha erre ténylegesen jutna időnk, két pogácsaszaggatás közben ne mulasszunk el egy pillantást vetni az ünnepi sminktrendekre!

 

 

Idén az ünnepi sminkek első számú befutói a fémes árnyalatok. A listavezető egyértelműen minden nemesfém legnemesebbike, az arany. Egy aranyszínű csillogásban gazdag smink elkészítésekor a szerényebb szépségek natúrabb árnyalatú szemhéjfestéket használhatnak, a bátrabbak viselhetnek ívelt fekete tusvonalat is, amit a melegfényű barna különböző árnyalataival egészíthetnek ki.

Fontos, hogy a színek árnyalataiban a könnyed átmenet domináljon! A sötét tusvonal fölé akár egy másik, aranyvonalat is húzhatunk. Tekintetünket a belső szemzugban finoman eloszlatott gyöngyházszínnel hangsúlyozhatjuk. Aki pedig ellenállhatatlan angyali pillarezegtetéssel akarja meggyőzni Jézuskát, hogy hozza el számára az álomlovagot, az minden szemrebbenés nélkül tegyen fel műszempillát! Aki viszont jégkirálynő akar lenni, az arany helyett válassza a vonzó hűvösség kékes ezüst árnyalatait!

 

   

 

A pompás ünnepi ragyogásnak a sztárok sem tudnak ellenállni. Lássuk, nekik hogy áll az arany, a réz, az ezüst, valamint az örök sláger, a füstös szem ünnepi változata!

 

   

 

   

 

   

 

Aki tehát ünnepek táján is csillogni akar, az ne fogja vissza magát! Nehogy már a karácsonyfánk glamourabb legyen, mint mi!

 

 

Valaska Rita

 

Kapcsolódó cikkek:

Arany vintage és fekete fátyol »

Ünnepi kiegészítők a szépségápolás jegyében »

Make up, not war! »

A Victoria’s Secret mumusai »

Csillogó kaviár és osztriga paletták karácsonyra! »

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés