Férfiként pózol az ifjú Coppola!

Mindig örülök, ha olyan anyaggal találkozom egy-egy divatmagazinban, ami nemcsak a színésznőket és színészeket, hanem a rendezőket is bemutatja, kicsit közelebb hozza őket a filmjeik rajongóihoz, hiszen az ő feladatunk a film megalkotása. Most egy olyan ifjú rendezőnőt szeretnék nektek bemutatni, aki nemcsak tehetségével, hanem szépségével is kivívta a közönség szeretetét!

Nos, bizonyára senkinek sem kell bemutatnom Francis Ford Coppolát, aki olyan emlékezetes mozikat készített, mint a Keresztapa-trilógia vagy a Drakula. A rendezőt mind a mai napig az USA egyik legenergikusabb és legszabálytalanabb filmkészítőjének tartják, nem véletlenül.

   

Úgy látszik, igaz a mondás, hogy az alma nem esik messze a fájától, hiszen lánya, Sofia szintén ezt a mesterséget választotta hivatásának. Én személy szerint rajongók az ifjú tehetségért; fantasztikusan kigondolt és megalkotott filmeket készít, kedvencem a barokk stílust tökéletesen felidéző "Marie Antoinette".

Most pedig egy magazin címlapján tündököl, de nem is akárhogyan. A rendező, tőle szokatlan módon a L’uomo Vogue - ami a nemzetközi férfi Vogue olasz változata  - címlapján pózol. Az editoriál elkészítésénél fontos szerepet játszott, hogy bemutassák Sofia nőies oldalát, mindemellett pedig hangsúlyozzák itáliai származását is. Ennek ellenére a fiatal tehetség férfiruhákban tűnik fel a divatlapban, filmes díszletek között. A magazin címlapján egy Dior Homme-öltönyben látható, míg a belső oldalakon csak egy Prada-inget és egy hanyagul megkötött Dior-nyakkendőt visel.

Sofiát egyébként nem véletlenül választották a L’uomo Vogue szerkesztői címlaplánynak. A rendező négy év után most tért vissza új, Somewhere címet viselő filmjével, sikeresen. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy a most zajló Velencei Filmfesztiválon nagydíjat kapott az alkotás.

Sofiától mindemellett nem áll messze a divat világa, hiszen tervezett már táskákat és cipőket a Louis Vuittonnak, illetve szívesen viseli egy-egy híres tervező nem mindennapi kreációit is. Nektek hogy tetszenek ezek a visszafogott bájt sugárzó képek? Szeretitek a rendezőnő filmjeit?

Forrás: L’uomo Vogue

Címkék: ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés