Fiúk a kifutókról 1. rész

Játsszunk el a gondolattal...

Kik ők? Megközelíthetetlen élő próbababák, akik szigorú és távolságtartó pillantásokat küldenek a kifutókról? Kidolgozott testű, őrült vonzerővel rendelkező hús-vér hímek, akik megtestesítik a tökéletes férfi fogalmát? A fiúmodellek sohasem érik el kolléganőik hírnevét és sikerét, de akad közülük néhány kivételes “példány”, akiket világszerte ismernek és a divatmárkák számára valódi aranybányát jelent a kinézetük.

Jon Kortajarena: Tom Ford “múzsája”


Jon Madridban és New Yorkban szeret élni, de Isztambult és Párizst tartja a legromantikusabb városoknak. Kedvenc tervezője Tom Ford, Klimt: Csók-ját csodálja, és jelenleg Ekhart Tolle: A most hatalma című könyvét olvassa. Meztelenül alszik, és reggel az első dolga, hogy facsarjon egy narancslevet és elszívjon egy cigit. A természetes számára egyenlő a gyönyörűvel, nem is csináltatna semmilyen plasztikai műtétet.
Nem áll távol tőle az éjszakai élet, kedvenc szórakozóhelye a világ összes klubja közül a The Box, New Yorkban. Nem egy unalmas fiú...


Julien Hedquist
: aki önmagát adjaJulien 1978. február 24.-én született, Miami-ban és manapság az egyik legfelkapottabb modell. Neve svéd-francia örökséget takar. Elegáns megjelenése, titokzatos nézése és megnyerő modora mindenkit elbűvöl. Sokszor hasonlítják Keanu Reeves-hez. Egyik fő vonzereje, hogy egyáltalán nem érdeklik a divatirányzatok, mindig megőrzi saját egyéniségét, úgy gondolja, legjobb, ha magát adja. Profizmusát is nagyra értékelik azok, akik együtt dolgoznak vele.
A legnagyobb tervezők alkotásait mutatta már be, de talán 2002 volt az egyik legjelentősebb év az életében, amikor kiválasztották egy Hugo Boss kampányra, a Boss in Motion illatéhoz. Önbizalmat, egészséget, élénkséget, életszeretetet fejez ki megjelenésével, amely tökéletesen tükrözi az illat üzenetét. Ugyanebben az évben még egy kölni reklámjához kölcsönözte arcát, Christian Dior: Higher parfümjéhez, amelyben póló nélkül jelent meg, megmutatva a világnak tökéletes felsőtestét.


Tyson Beckford
: Bronxból a csúcsra 


A feketebőrű modell 38 éve, New Yorkban született, de az évek múlásával egyre jobban néz ki. Mágnesként vonzza a tekinteteket amikor a kifutón vonul, és az USA 50 legszebb pasija között tartják számon. Bronx-ban nevelkedett, küzdelmes gyerekkort tudhat maga mögött, kábítószerekkel, fegyverekkel és bandaháborúkkal színesítve. Aztán egyszer a The Source magazin szerkesztője meglátta őt egy parkban és modellszerződést ajánlott neki. Mint a mesékben, nem?
Egzotikus vonásait jamaicai szüleitől és kínai nagyanyjától és panamai nagyapjától örökölte.
1993- ban exkluzív szerződést írt alá Ralph Laurennel, amely egyenesen a legkeresettebb modellek közé repítette. Kidolgozott testén legalább nyolc tetoválást visel, olyan fotósoknak pózolt, mint Bruce Weber vagy Herb Ritts. Fotója több tucat magazin címlapját díszítette. Ralph Lauren szerint Tyson megjelenése erőt, hatalmat, intelligenciát, stílust sugároz az amerikai kinézet minden drámai vonásával, ráadásul rendkívül izgató módon.
Több videoklipben is szerepelt, feltűnt Ben Stiller: Zoolander című filmjében, s bár Hollywood-ba nem könnyű betörni, már megtette az első lépéseket.
Imádja a motorversenyeket, egyedül él, de van egy fia, Jordan, 11 éves, aki hamarosan követheti apukáját a divatvilágban.

Tyson Ballau: a hallgatag fiú

A kivételes szépségű, visszahúzódó természetű fiú, 1976 november 14.-én született Texas-ban és ő a legidősebb a tűzoltó apuka három fia közül. Tyson modellkarrierje 15 éves korában elkezdődött, ekkor fedezték fel a rendkívül szégyenlős fiút, akinek alig lehetett szavát hallani. Mégis meglátták a benne rejlő sztárt, így 1997- ben Tyson Manhattan-ben találta magát, a Ford ügynökségnél. 1998-ban ügynökséget váltott, s az IMG -nél a külsejét is megváltoztatták. Keményebb, merészebb fazont találtak ki neki. Tyson borotvált fejjel egy markánsabb, katonásabb stílust képviselt, amely működni kezdett. Jil Sander, DKNY, Higo Boss, Byblos, Moschino, Exte, Perry Ellis, Valentino, BCBG kampány és divatbemutatók következtek.


Hallgatag természete miatt Tyson-t sokan sznobnak, beképzeltnek tartották. Ritkán jár társaságba, de azt mondja magáról, a divatszakma sokat segített neki, manapság sokkal szociálisabb. Imádja a mamáját és testvéreit, szereti az állatokat és sohasem vadászna. Nincs állandó kapcsolata, mert folyton utazik, viszont kedveli az okos, intelligens, két lábbal a földön járó lányokat, akik nem félnek megtenni az első lépést.


James Penfold
: a Szűz jegyében
Az egyik legjobban fizetett férfimodell, Jason Penfold, 1975. szeptember 17.-én született Londonban. A kifogástalan angol vonzerővel rendelkező modell 2001 őszén két fontos munkát kapott. Ő lett az Armani Mania illat arca, valamint a Calvin Klein Jeans reklámban is szerepelt. A DNA ügynökség vezető sztárjává lépett elő, főszereplője volt DKNY, Giorgio Armani, Burberry kampányainak. Véletlenül került a divat világába, mint oly sokan a topmodellek közül. Éppen egy galériát látogatott meg egyik barátjával, amikor egy tehetségkutató rátalált és szerződést ajánlott neki.
Ez a Szűz jegyében született, 34 éves, londoni fiú, kék szemeivel, beható tekintetével és vékony alkatával kimondottan finom, elegáns, ugyanakkor férfias jelenség.

Kapcsolódó cikkek:Kapcsolódó képgalériák:

Jon Kortajarena
Julien Hedquist
Tyson Beckford
Tyson Ballou
James Penfold

Címkék:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés