Fogyj pénzért!

Ez nem mese habbal, hanem egy brit kezdeményezés. A Weight Wins a programba csatlakozóknak pénzt ígér minden egyes leadott kiló után.

Angliában a túlsúlyosság már elrettentő méreteket öltött, a felnőtt lakosság 63%-a, azaz 31 millió fő alatt mutat a mérleg többet a kelleténél. Közülük 12 millióan már a nagyon elhízott kategóriába tartoznak. (forrás: Weight Wins)

 

A Weight Wins azoknak kínál megoldást, akik szeretnének megszabadulni a feleslegüktől, egy olyan program keretében, mely valós megoldásokat kínál a számukra, illetve elég ösztönző erőt tud kölcsönözni nekik a kitartáshoz, és nemcsak a fogyókúra, de az elért eredmények megtartása terén is.

Bár sokan kritizálják a fogyásért, illetve súlymegtartásért járó pénzjutalmat, a 2011 decemberében indult kezdeményezés – melyet egyébként a National Health Service, vagyis a brit TB is támogat –  létrehozói azzal érvelnek, hogy több tanulmány is kimutatta, hogy a jobb egészségnél, és a csinosabb idomoknál sokkal nagyobb motivációs forrást jelent a fizetség. Ez van, anyagiasak vagyunk…

 

A pénzre váltható kilók mellett a program nagyon vonzó tulajdonsága, hogy a jelentkezők szakemberek segítségével állapíthatják meg, mennyi idő alatt és hány kilótól lenne ideális megszabadulniuk. Továbbá a súlyvesztés során is folyamatosan kapnak segítséget. Amennyiben nem érik el a maguk elé kitűzött célt, de látható, hogy igyekeztek, és valamennyit fogytak is, a Weight Wins akkor is honorálja az igyekezetüket – igaz nem olyan busásan, mintha teljesítették volna, amit előirányoztak maguknak.

Mennyit is lehet bezsebelni a programon keresztüli fogyással? Hosszas táblázat ecseteli, hetekre és mínusz kilókra lebontva a súlyvesztésért járó tarifákat. Általánosságban az mondható el, hogy 100-3000 font között lehet a nyereségünk. Azt persze figyelembe kell venni, hogy a Weight Wins nem ingyenes, ám a befektetett pénzünknek minimum a kétszeresével lehetünk gazdagabbak, illetve, ha mindent úgy teszünk, ahogy azt előirányozták nekünk és 3 hónap múlva se vagyunk könnyebbek, akkor a kezdőtőkénket az utolsó fillérig visszakapjuk. Nem is olyan rossz üzlet, ugye?

 

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés