Földre szállt angyalok

Ha az ördög Pradát visel, akkor az angyalok Victoria’s Secretet. A világ elsőszámú fehérnemű bemutatója évről-évre rengeteg embert vonz. Nem is csoda, hiszen olyan egyedülálló esemény ez, melynek alkalmából a nők mellett furcsa módon a férfiakat is elkezdi érdekelni a divattéma.

Victoria titka a szépséges angyalokban rejlik, akik hétköznapi szerepükben napjaink legkeresettebb topmodelljei. Ők nem azok a pálcikabábuk, akik többhetes éhezés után, zörgő csontvázzal masíroznak végig a divathetek kifutóin. Tökéletes alakú és gyönyörű arcú modernkori istennők, akikre a világ egyik fele vágyik, míg a másik fele irigykedik.

 

   

 

Az ,,angyalok városa” címet egy évben egyetlen napra Los Angeles helyett New York birtokolja. A nagy alma ekkor valódi földi mennyországgá válik, ahova bűnös vagy büntetlen előélettől függetlenül, viszont a pénztárca vagy a hírnév nagyságától függően mehetnek be a látogatók. Szent Péter helyett azonban itt biztonsági őrök hada várja a kapu elé járult kíváncsi közönséget.

 

   

 

Extrém hang- és fénytechnika, sztárfellépőkkel felturbózott cirkuszi show – mindez egy különösen profi szervezés eredménye. Idén Rihanna, Justin Bieber és Bruno Mars emelte tovább az est amúgy sem csekély fényét. Az olyan ikonikus Victoria’s Secret modellek mellett, mint Alessandra Ambrosio, Adriana Lima, Miranda Kerr vagy Doutzen Kroes pedig néhány új arc is feltűnt a kifutón.

 

   

 

Azt hiszem, jó néhány olyan lány van, aki szívesen cserélne egy napra, erre a bizonyos napra a hőn áhított hölgyekkel. Képzeljük csak el, milyen lehet, amikor egy profi fodrászokból és sminkesekből álló csapat kihozza az emberből a legjobb formáját, amit aztán a rivaldafények kereszttüzében, egy fantasztikus viseletben és mesés angyalszárnyakkal feldíszítve mutathat meg az egész világ szeme láttára.

 

   

 

Az esemény, melyhez képest a riói karnevál unalmas kis babazsúr, időről időre felülmúlja előző évi önmagát. Ilyen módszerekkel azonban ezt nem nehéz elérni, hiszen van itt minden, ami a divatban és a női nemben szép és jó. Victoria angyalkáit elnézve nyilvánvalóvá válik, ezt a kollekciót tervezni, bemutatni és élőben látni egyaránt hatalmas élmény lehet.

 

   

 

Egy magyar lánynak mindez megadatott! Elsőszámú modellhungaricumunk, a csodálatos Palvin Barbi abba a szerencsés helyzetbe került, hogy felléphetett az idei Victoria’s Secret kifutójára. Barbi jött és aratott, méghozzá igen nagy sikert. Nekünk pedig csupán annyi maradt hátra, hogy büszkék legyünk bájos honfitársunkra, akinek a divat terén elért győzelme kétségtelenül felér egy olimpiai aranyérem elnyerésével. Szívből gratulálunk neki!

 

Oláh Dóri

 

 

Kapcsolódó cikkek:

Villantottak a Victoria’s Secret modelljei »

A Victoria’s Secret mumusai »

Victoria’s Secret Nicholas Kirkwood sarkakon »

Plasztiknyulak, angyalok »

Alessandra Ambrosio és a 2,5 millió dolláros melltartó »

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés