Fújd magadra Beckhaméket vagy Kate Mosst!

Parfümöt piacra dobni mindig is jó befektetésnek számított. Erre a sztárok is hamar ráéreztek, és ha épp nem saját ruhamárkát vagy kisállat pulcsi logót terveztek, akkor illatesszenciák megkomponálásába kezdtek.
Parfümöt alkotni jó dolog, még jobb, ha meg tudjuk fizetni a legjobb orrokat, akik busás fizetésért cserébe segítenek nekünk megálmodni saját illatunkat. De a sztároknál a ténylegesen saját illat nem kifizetődő, hiszen tisztában vannak vele, hogy nevükkel fémjelezve szinte bármit el lehet adni. Ezzel természetesen a bankszámlaszámukra is jelentős összegek folynak be.


Az utóbbi időkben számos celebritás adta arcát vagy nevét egy-egy illathoz. Ezek az együttműködések általában egy-egy nevesebb divatházzal köttetnek. Nem csak híres hölgyek, de férfiak is reklámoznak parfümöt. Erre legjobb példa talán Justin Timberlake és  a Givenchy Play parfüm, vagy a legújabb Dior Homme Sport és Dior Homme Intense Jude Law-val.De hogy a hölgyekről se feledkezzünk meg, mindenképp említésre méltó a Dolce and Gabbana legújabb Rose the one elnevezésű parfümje, melyet Scarlett Johansson promótál, vagy a nagy port kavaró, photoshop utánkezelt Chanel Coco Mademoiselle reklámkampány Keira Knightley-val, és persze személyes kedvencem, a Dior J’adore hirdetései Charlize Theron közreműködésével.
Kate Moss kivételes eset, hiszen amellett hogy modellként az Yves Saint Laurent Parisienne parfümjének arca lett, megvan saját parfümmárkája is (kate, kate summer).Sokan azonban nem csak egy-egy reklám erejéig kapcsolhatóak a parfümökhöz. Kylie Minouge például már egész terebélyes kis parfümkollekcióval büszkélkedhet. De hozzá hasonlóan számos sztár gyártatott saját nevével fémjelzett parfümöt. Lásd például Halle Berry, Antonio Banderas, Christina Aguilera, vagy Paris Hilton parfümjeit.
Ez a trend egyre elterjedtebb, én őszintén kíváncsi leszek ki lesz a következő parfümvállalkozó. Ti befizetnétek, mondjuk egy Amy Winehouse „Whiskey from Rehab” parfümre, mely a hajlakk, a dohányfüst és az átható alkohol illatjegyeivel kápráztatna el Benneteket?

Kapcsolódó cikkek:

Kate nyári illata »
Adósságod van? Dobj piacra parfümöt! »
Született illatok »
Uma Thurman és a Givenchy egymásra találtak »
A fekete csillag Avril szerencsecsillaga? »

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés