Fürtök, hullámok házilag, sztár módra

Szexi, lágy hullámok, göndör, fényes tincsek. Irigykedve figyeled kedvenc sztárjaid és színésznőid lenyűgöző hajkoronáját, mely mindig tökéletes. Nem kell mesterfodrászhoz rohanni, most mi is megfejtjük titkukat!

A hírességeknek egyszerű, hiszen minden felvétel vagy fotózás előtt fodrászok és sminkesek hada dolgozik külsejükön, hogy olyan tökéletesnek lássuk frizurájukat, mint a képeken. Habár nekünk nincs ilyen könnyű a dolgunk rakoncátlan tincsekkel, melyek legtöbbször vagy túl egyeneseg, vagy túl göndörek, mégis adunk néhány tippet, hogyan érhetjük el a kívánt hatást akár saját fürdőszobánkban is.

Kunkoríts, mint Amanda Seyfried vagy Sarah Jessica Parker:Ennél a formánál egy hagyományos sütővasra lesz szükségünk, mely ma már szinte bárhol beszerezhető, a Babyliss hajsütővasai közül pedig számos méretben válogathatunk attól függően, hogy milyen nagyságú hullámokat szeretnénk elérni hajkoronánkon. A lényeg, hogy szárítás előtt válasszuk középen ketté a hajat, majd tincsenként kezdjük el feltekerni a vasra. Fontos, hogy ne a hajtőtől kezdjük, és végül hajfixálóval lakkozzuk be.

Csavard be, mint Miley Cirus és Blake Lively:Ez a módszer talán a legegyszerűbb mind közül, ugyanis ezekhez a hullámokhoz csupán meleg hajcsavarókat kell használnunk. Kevésbé fáradságos munka, és a rendezetlen, göndör fürtök tuti sztárfrizurát alkotnak. Vigyünk fel némi göndörítő hajhabot, majd a  különválasztott, nagyobb tincseket csavarjuk fel egyesével a csavarókra és legalább 1 órán keresztül hagyjuk benne őket. Ha kiszedtük, ne fésüljük meg!

Félhullámos, csajos fürtök Ashley Tisdale és Eva Longoria módra:Ha nem akarunk pudlik lenni, de a szögegyenes haj sem a stílusunk, ez a formázó a kedvencünk lehet. A Braun hajformázó, mely hajvasaló is egyben, megkönnyíti az életünk. Hajszárításnál emeljük meg a hajtöveket egy körkefével, majd a lekerekített szélű hajvasalóval könnyedén laza hullámokat varázsolhatunk hajunkba. Erre a célra használhatunk körkefe forma hajformázó eszközt is, amely meleg levegő segítségével nemcsak segít a hullámok készítésénél, de szárít is egyben. Persze, előtte a hajgöndörítő habot se feledjük.Hullámokra fel lányok, ha lazák akarunk lenni hajban, az bizony egy kis munkával jár, de a csajos fürtök megérik és a pasik is biztosan megnézik!

Címkék: , ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés