G-Force – Rágcsávók

ÚJRA FILMET AJÁNLUNK NEKTEK, HOGY JOBBAN INDULJON A SZEPTEMBER! Az állatos filmek mindig is garantált siker jelentettek, így az apró kommandót is érdemes megnézni, mindenki megtalálhatja a kedvenc szereplőjét. A kisállat kereskedőknek pedig érdemes feltankolniuk, hisz a gyerek igazi kis kedvencre lelhetnek a film nézése közben.

Kellemes másfél óra, minden korosztálynak. Ezúttal is a Világot kell megmenteni, és ezt most a tengerimalacok teszik meg. A sztori: az amerikai kormány, rágcsálókból kifejlesztett csapata titkos információkat szerez meg, melyből kiderül, hogy egy elektronikus berendezésekkel kereskedő milliomos bizony rosszban sántikál. A baj csak az, hogy nem nagyon hisznek nekik, így egyedül kell elsöpörniük az akadályokat. Természetesen győz a jó, a Világ ismét megmenekül.Ajánlom azoknak, akik szeretik az állatos filmeket, ill. a rajzfilmek szerelmesei. A karakterek szerethetőek, Zümi ismerős lehet, hisz vele már találkozhattunk anno a Csipet Csapat című, népszerű rajzfilmben is. Ott is kedveltük. De megsúgom, hogy aki végigizgulta a Transformest, annak is érdemes jegyet váltani rá. Még egy érdekesség, hogy 3D-ben is meg lehet nézni.


Minimálisan a divat is szerepet kap a filmben, hisz a kommandó hölgy tagja, Rágnesz ízig-vérig nőből van, szerelmi problémákkal, amit apró praktikákkal próbál megoldani.


Tehát aki tengerimalacos kalandra vágyik, az augusztus 20-án ne csak a tűzihátékot nézze, hanem vegyen jegyet erre a filmre is!

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés