Gaga ma este Budapesten!

Nem tudom, mikor rajongtunk ennyire valakiért és ki volt legutóbb az az énekesnő, aki ennyire felborzolta a kedélyeket. Egyet mindenesetre tudok: Gaga ma este Budapesten ad koncertet!

Gaga hatalmas Világ körüli turnéján Budapestet is útba ejti, hogy egy estére elvarázsolja a "Little Monster" rajongóit. Ugyanis így hívja bejegyzéseiben azokat az embereket, akik az utcán alszanak, csakhogy jegyet szerezzenek egy koncertjére és több tízezer kommenttel látják el internetes bejegyzéseit.
Most azért, hogy bebizonyítsa, mennyire kedveli az Ő "Drága Kis Szörnyecskéit", új tetováltatást csináltatott a karjára.


A képet természetesen az egyik közösségi oldalra töltötte fel és a következő hozzászólást írta: " Nézzétek, mit csináltam tegnap este! Kis szörnyek mindörökké, azon a kezemen, amivel a mikrofont tartom." Nem mintha meghatna ez a gesztus Madonna trónkövetelőjétől, de mindenesetre példás az, ahogyan a rajongóival bánik.

 

A ma esti koncerten a maximalizmusáról ismert énekesnő tuti mega show-t csinál majd. Nem tudjuk, hogy csinálja, hiszen 18 koncertet ad közel 1 hónap alatt, ami abszolút profizmusra vall. Reméljük, hogy a show mindenkinek beleég a retinájába, és még a kétkedők is azonnal a pártjára állnak, ha meghallják, hogy énekel egy szál zongorával a pop új királynője!
Címkék:
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés