Gaga majd megmutatja…

Az év eleji pangást megelőzendő a Vanity Fair Lady Gagát pakolta a magazin januári címlapjára.

Ahol pedig az énekesnő megjelenik, ott garantált a siker, köszönhetően ingerküszöbünket csiklandozó, azt gyakran túl is lépő stílusának, na meg annak, hogy azért a muzikalitásnak sincs híján, és hogy mindez jól működő szürkeállománnyal is meg van támogatva.

 


De térjünk vissza a Vanity Fairhez. Szóval Gaga a januári címlaplány, a tekintetet óhatatlanul vonzó tűzpiros ruhában, melyhez ugyanilyen bikavadító árnyalatban pompázó kalapmonstrum is tartozik.

 


A belső oldalakon már szemet pihentetőbb arany maskarában is láthatjuk, persze ez sem hétköznapi kivitelezésű darab. Meg visel még valami tollas, netán szőrös hacukát is, megamagas fatalpú platform cipővel. A legütősebb felvétel szerintünk azonban az lesz, melyen csupán csak egy kis szőrmébe van csomagolva.

 


Szó, ami szó, ismét bebizonyítja, hogy nincs híján az önbizalomnak. Vagy mégis? A magazinnak adott interjúban állítja, van, mikor kételkedik magában. Azonban megvan a jól bevált kétely-elhessegető módszere, hogyan lépjen túl ezeken a pillanatokon. Egyszerűen azt mondja magának: „Majd én megmutatom nektek!”

 

Címkék:
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés