Gucci Premiére - Az üvegbe zárt elegancia

A hűvös hónapok beköszöntével nemcsak a ruhaviseletünket változtatjuk meg, hanem a minket körülvevő illatfelhő karakterét is lecseréljük. Ennek megvalósítására remek választás lehet egy őszi napok csípősségét idéző fűszeres illatot árasztó parfüm.

A könnyed játékosságot és derűs dinamizmust közvetítő nyári illatok ideje lejárt. Helyettük a borongós időjárás hangulatát felperzselő érzéki és tüzes illatok kerülnek előtérbe. A lehengerlő magabiztosságot tükröző, határozott nő új illata a keleties, nehéz, fűszeres illatvilágot idézi. Mély szenvedélyeket kíván ébreszteni, ugyanakkor kifinomultságot, eleganciát és kifogástalan ízlést tükröz. Egy illat, ami ragyogóvá teszi viselőjét. Egy márka, ami garanciát jelent. Egy tündöklő szépségű sztár, akiben mindez testet ölt. A Gucci legújabb parfümjét, a Premiére-t a sztárok fényűző élete és a nekik kijáró vörös szőnyeges életmód eleganciája ihlette. Az illat nagykövetének a gyönyörű és törékeny Blake Lively-t választották. A kampányhoz kapcsolódó izgalmas képsorokban bővelkedő reklámfilm felettébb szexisre sikeredett.

A színésznő kiléte találóan kapcsolódik az illat nevéhez. Látjuk magunk előtt, ahogy egy jeles alkalomkor a tükör előtt finom kezébe veszi az aranyszínű üvegcsét, hogy magára öltse szerepét. Lágy mozdulatokkal, óvatosan egyesül az intenzív illattal, ami a pillanat tört része alatt ivódik be bőrébe, hogy egyesüljön viselőjének testével és lelkével.

A Gossip Girl című sorozatból ismert gyönyörű Blake Lively a tőle megszokott törékeny eleganciával képviseli Gucci új teremtményét. A színésznő és az új illat egy olyan életérzést igyekszik képviselni, amiben minden alkalom káprázatossá, elegánssá és megismételhetetlenné tehető. Ennek a premiére-nek garantáltan elsöprő sikere lesz.


Premiére. Egy olyan esemény, ami attól izgalmas és utánozhatatlan, hogy csak egyszeri. A történés benne véget ér, de a varázs nem szakad meg. Mert aminek premiére-je van, annak van folytatása is. És egy izgalmas illatnak mindig van folytatása.

 

Valaska Rita

 

Címkék: ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés