Gucci - A táska

Tudom, még be sem köszöntött igazán a tavasz, máris az őszi táskák után sóhajtozunk. A Gucci legújabb kollekciójában megtaláltam azt a táskát, amiről több ezer nő fog sóhajtozni az elkövetkezendő fél évben. A cikkben megismerhetitek 'A Táskát'!

Ma közelebbről megcsodálhatjátok a Gucci őszi kollekciójának táskáit, amelyek színesek, elegáns mégis vidám hatást keltenek. A kollekciót Anjelica Huston az Addams Family Mortishát alakító színésznője és  az énekes Florence Welch inspirálta.
   
A hetvenes évek visszatértek, újra teret adva a geometriai formáknak. Hatalmas retro hangulatot keltenek az új darabok, amelyek a régi érzést megújítva térnek vissza hozzánk. A legendás Bardot táska is feltűnik, amely eredetileg 1975-ben szerepelt először a Gucci kínálatában.
   
A különleges anyagokat felvonultató táskakollekcióban a Gucci cég kígyóbőr utánzatokkal dolgozott, amelyeket a szívárvány hihetetlen színeire festettek. Hosszú vállpántok, fekete, narancssárga, lila, pink sorakozott a Milánói Divathét kifutóján.
   
Hordhatjuk őket napközben, egy elegáns vacsorára vagy akár tárgyalásra. Minden szetthez illenek, csak a megfelelő színt kell kiválasztanunk. Elfér benne a sminkes neszesszerünk, a kulcsaink, a telefonunk és természetesen az üzletasszonyok elengedhetetlen kelléke, a határidőnapló is.
   
Válasszuk a sárgát, pinket, kéket vagy zöldet, mindenképpen az ősz slágerei lesznek a nyár zsongásából megmaradt színek. Egy baj van a kollekcióval: csak ősztől kapható...

Címkék:
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés